Dolar 32,3580
Euro 34,6917
Altın 2.383,59
BİST 10.188,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Galatasaray, ilk maçtan avantajı kaptı!

CEV Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta, Arkas Spor’u konuk etti.

Galatasaray, ilk maçtan avantajı kaptı!
26 Şubat 2020 22:57
310

Voleybolda Erkekler CEV Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray HDI Sigorta, Arkas Spor’u 3-1 yendi.

Birinci seti çok çekişmeli geçen oyunda Galatasaray HDI Sigorta, Antonov ve Burutay’ın sayılarıyla etkili olurken, Arkas Spor Adis Lagumdzija ile rakibine karşılık vermeye çalıştı. 22-22 beraberliğin ardından Arkas Spor, ilk seti 26-24 kazandı.

Maçın 2. seti karşılıklı ataklarla başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Van Berkel’in bloklarıyla rakibini durdurarak bu sette 25-23 üstünlük yakaladı ve durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü set de büyük bir çekişmeye sahne oldu. Galatasaray HDI Sigorta, Burutay ve Antonov ile köşelerden etkili ataklar yaptı ve seti 25-22 alarak 2-1 öne geçti.

Dördüncü sette oyunu yönlendiren ev sahibi ekip oldu ve bu seti de 25-19 alarak sahadan 3-1 üstünlükle ayrıldı.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi, 4 Mart Çarşamba günü İzmir’de oynanacak. 

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Vasileios Vasileiadis (Yunanistan), Jaroslaw Makowski (Polonya)

Galatasaray HDI Sigorta: Burutay Subaşı, Doğukan Ulu, Venno, Antonov, Van Berkel, Selçuk Keskin (Onurcan Çakır, Melih Sıratca, Yasin Aydın, Ertuğrul Gazi Metin, Burak Mert)

Arkas Spor: Matic, Blankenau, Baturalp Burak Güngör, Mustafa Koç, Adis Lagumdzija, Yiğit Gülmezoğlu (Bravo, Mirza Lagumdzija, Muhammet Kaya, Mirza, Caner Ergül) 

Setler: 24-26, 25-23, 25-22, 25-19

Süre: 103 dakika (28, 27, 24, 24)

Sporx mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.