Dolar 32,3265
Euro 34,8251
Altın 2.390,02
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

GAGİAD Başkanı Koçer’den ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ mesajı

GAGİAD Başkanı Koçer’den ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ mesajı
23 Kasım 2023 23:56
101

HABERMAX.GAGİAD Başkanı Koçer, “Bugün 100 yaşında olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemizin değerlerini gelecek nesillere aktaran tüm öğretmenlerimize minnet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.


Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Koçer, bu özel gün vesilesiyle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak, öğretmenlere olan saygı ve minnettarlığını dile getirdi.

Öğretmenlerin bilgi ve milli bilinçle donanmış bir toplumun temel taşları olduğunu belirten Koçer, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Öğretmenler Günü, eğitime olan bağlılığımızı bir kez daha hatırlattığı gibi, bu değerli meslek grubuna olan minnettarlığımızı da ifade etme fırsatı sunuyor. Genç nesillerin geleceğe hazırlanmasında kilit bir rol oynayan öğretmenlerimiz, sadece bilgi aktaran değil, aynı zamanda öğrencilere milli değerler, sorumluluklar ve insani duyguları aşılayan, emekleriyle, bilgi birikimleriyle, öğrencilere kattıklarıyla aydınlık yarınlarımıza rehberlik eden kişilerdir. GAGİAD olarak, öğretmenlerimizin mesleklerine olan bağlılıklarını ve üstün gayretlerini takdirle karşılıyor, hizmetlerinden dolayı her birine ayrı ayrı minnetlerimizi sunuyoruz.”

Koçer, sözlerine “Eğitim, toplumlar arası farkları ortadan kaldırmanın, geleceğe umutla bakmanın en etkili yoludur. Bu noktada, öğretmenlerimizin omuzlarındaki sorumluluğun büyüklüğünü unutmamalı, elimizden geldiğince eğitimin ve eğitimcinin yanında olmalıyız” şeklinde devam etti.

Eğitimin Türkiye’nin geleceğindeki rolüne vurgu yapan Koçer, sözlerini şöyle tamamladı: “Atatürk’ün önderliğinde başlatılan çağdaşlaşma ve milli eğitim hamlesi, ülkemizin temel değerlerini koruyarak bugünlere ulaşmamızı sağlamıştır. Bu özel günde, sadece geçmişin değil, aynı zamanda bugünün ve yarının liderleri olan tüm öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyoruz. Ülkemizin geleceğini şekillendiren, değerlerimizi nesillere aktaran ve aydınlık yarınlar için çaba harcayan tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) hakkında:

1993 yılında Adil Konukoğlu başkanlığında 44 kurucu üyeyle faaliyetine başlayan GAGİAD, küreselleşen dünyada Türkiye’nin hak ettiği yeri alması için üzerine düşen görevleri yerine getirme gayretiyle her türlü gelişmeyi ve yeniliği yakından takip etmektedir. Türkiye’deki benzer kuruluşlar arasında ISO-9001 Kalite Güvence Belgesi alan ilk kuruluş unvanını kazanan Dernek, bu anlamda önemli bir ilke imza atmıştır.

Üyelerine ve Gaziantep’e nitelikli hizmetler sunmayı ilke edinen ve pek çok ilke imza atan GAGİAD, Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu (GİAF) kurucu başkanlığını üstlenmiş; akabinde, 45 GİAD’ın oluşturduğu, 5000’in üstünde üyesi bulunan Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu’nun (TÜGİK) başkanlığını yürütmüştür. Türkiye’deki tüm GİAD’lar içerisinde Kadınlar Kurulu’nu kuran ilk dernek olan GAGİAD, 350’ye yaklaşan üye sayısıyla ülke ve bölge ekonomisi için var gücüyle çalışmaktadır.

Hayata geçirdiği eğitim, söyleşi ve buluşmalarla iş dünyasının genç üyeleri arasında fark oluşturan GAGİAD, Güneydoğu Anadolu Bölgesi başka olmak üzere, Türkiye’nin en çok ihracat yapan 5. kenti olan Gaziantep’teki ihracatın yüzde 65’ini gerçekleştirmektedir. Ayda ortalama 1 milyar, yılda ise 10 milyar doların üzerinde ihracat yapan Gaziantep’in ticari potansiyelini daha yukarıya taşımayı amaçlayan Dernek, üyeleriyle hayata geçirdiği yeni girişimler sonucunda, katma değeri yüksek ürünlere ağırlık vererek ‘Gazi şehrin’ ihracatındaki payları artırmayı hedeflemektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.