Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Faydasıçok Vakfı’nın İz Bırakanlar ve Sedefteki İnciler burs programlarına başvurular 1 Ağustos’ta başlıyor

Faydasıçok Vakfı’nın İz Bırakanlar ve Sedefteki İnciler burs programlarına başvurular 1 Ağustos’ta başlıyor
1 Ağustos 2023 11:21 | Son Güncellenme: 1 Ağustos 2023 20:02
101

HABERMAX.Eğitime verdiği desteklerle 2016’dan beri faaliyet gösteren Faydasıçok Vakfı’nın burs programları İz Bırakanlar ve Sedefteki İnciler’e başvurular 1 Ağustos’ta başlıyor. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı boyunca 300 üniversite öğrencisine burs sağlanacak programlara başvurular 20 Ağustos’a kadar devam edecek.

Faydasıçok Vakfı, başvuruları 1 Ağustos’ta başlayan Sedefteki İnciler Programı ile 100, İz Bırakanlar Programı ile 200 olmak üzere 2023-2024 eğitim-öğretim yılında toplam 300 öğrenciye burs sağlayacak. Lisans düzeyindeki üniversite öğrencilerinin, bursverenler.org web sitesi üzerinden başvuru şartlarını öğrenebileceği ve online başvuru yapabileceği programlar ile öğrenciler 9 ay boyunca burs alabilecek. Programlara katılmaya hak kazanan öğrenciler ayrıca üniversite eğitim hayatları boyunca Faydasıçok Vakfı’nın sunduğu burs, eğitim, mentorluk, staj ve iş imkanlarından da yararlanabilecek.

Deprem bölgesinden gelecek başvurulara öncelik verilecek

Deprem bölgesine ilk gününden itibaren maddi ve manevi desteklerini sürdüren ve programlarıyla bölgedeki 45 öğrenciye destek veren Faydasıçok Vakfı, bölgeden gelecek başvurulara da öncelik verecek.

Faydasıçok Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selcen Faydasıçok: “2016 yılında kurulan vakfımız ile bugüne kadar 900’den fazla öğrenciye eğitim hayatları boyunca burs, eğitim, staj, iş imkanı ve mentorluk desteği sağladık. Vakıf olarak devam eden tüm programlarımızda gençlere hem maddi hem de manevi destek vermeyi amaç edindik. Kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla planladığımız mentorluk programı ile öğrenciler sektör profesyonellerin deneyimlerinden faydalanırken, akran mentorluğu programı ile üniversitelerin 4. sınıf ve mezun gönüllü öğrencileri programa dahil olan alt sınıflardaki akranlarına mentorluk yapmalarını sağlıyoruz. Faydasıçok Akademi tarafından verdiğimiz eğitimler ile öğrencilerimize 21. YY yetkinlikleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Programlarımıza dahil olan tüm öğrencilerimize paydaşlarımız aracılıyla staj ve istihdam imkanı sunuyoruz. Mezunlarımız ile sektör profesyonellerini koçluk programıyla bir araya getiriyoruz. İnci Köprüsü ve Mezunlar Kulübümüz ile programlarımızdan mezun olan öğrencilerimizle bağımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimiz arasında kurduğumuz bu bağ bizim için çok değerli” diye konuştu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.