Dolar 32,3276
Euro 34,7452
Altın 2.391,96
BİST 10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Evlenme teklifi etti

Bir süredir eski manken Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doruk Doğrusöz, önceki gün “Gel en güzel günleri beraber yaşayalım” diyerek sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etti. Demirel, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı

Evlenme teklifi etti
10 Şubat 2020 18:15
331

Katıldığı bir moda programı ile ünlenen Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirerek Doruk adını almıştı. Bir süredir eski manken Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doğrusöz, dün akşam “Gel en güzel günleri beraber yaşayalım” sözleriyle sevgilisine evlenme teklifi etti.

O anları Instagram’dan yayınlayan Demirel, “Kal gelmiş bana” notunu düştü. Önceki gün bir mekanda sahne alan Sevda Demirel, Doğrusöz’den sürpriz bir şekilde evlenme teklifi aldı. Doruk Doğrusöz, takım elbiseli bir şekilde sahneye çıkarak şu ifadeleri kullandı:

Gel en kötü günleri beraber yaşayalım, en güzel günleri de beraber paylaşalım. En kötü şeyi birbirimizle paylaşalım. En güzel şeyleri ilk birbirimizle paylaşalım. Seni çok seviyorum.

“KIZIM BÖYLE BİR İLİŞKİYE HAZIR DEĞİL”

Sevda Demirel’in annesi, geçtiğimiz aylarda, “Kızım böyle bir ilişkiye hazır değil” diyerek şu açıklamaları yapmıştı:

Benim kızım duygu durum bozukluğu yaşıyor olmalı. En son ilişkisinden sonra bavulunu toplayıp her şeyini bırakıp gitti. Kendini yalnızlığa itti. Panik atak oldu. Şimdi bir travma daha geçirip üzülmesini istemem.

Bu yüzden ben bu ilişkiye cinsel bazdan değil, kızım böyle bir ilişkiye hazır değil. Bu yüzden de karşıyım. Onun üzülüp yıpranmasını bir anne olarak istemem. Haberi okuyunca bayılmışım. Komşularım ambulans çağırmış gözümü hastanede açtım, “Kızıma bavulunu topla Almanya’ya geliyorsun” dedim.

  • ANNESİ HASTANELİK OLDU
    ANNESİ HASTANELİK OLDU
  • 'ERKEK OLDUĞUMU ÇOCUKKEN ANLADIM'
    ‘ERKEK OLDUĞUMU ÇOCUKKEN ANLADIM’
24 SAATGÜNÜN ÖZETİ

24 saat

24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.