Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

ESRA EZMECİ “TUZLU SU YÖNTEMİ ENERJİ YÜKSELTİYOR”

ESRA EZMECİ “TUZLU SU YÖNTEMİ ENERJİ YÜKSELTİYOR”
19 Mart 2024 18:08
185

HABERMAX. “Kadının enerjisinin yüksek olması, sevgi ve şefkat gibi duyguları da yoğun olarak yaşamasına neden olur. Dişil ve eril enerji dengesi sağlandığında kişi psikolojik anlamda daha huzurlu, sağlıklı, uyumlu ve mutlu bir duruma gelecektir” açıklamasında bulunan Esra Ezmeci sözlerine şöyle devam etti: “Eril ve dişil enerji dengelendiğinde kadın, fiziksel özelliklerinden çok şefkatli, hoşgörülü, sevgi dolu yanıyla doğal bir enerji yayarak cazibe kazanır. Kadının enerjisini yükseltecek en önemli yöntemlerden biri de tuzlu su yöntemidir. Bir litre suya iki çorba kaşığı tuz atılıp karıştırılır.

Banyo yaptıktan sonra da sağ tarafınızdan sola doğru bu suyu dökmeniz gerekir. Bu, dişil enerjinizi arttıracak bir yöntemdir. Özellikle günümüzde çok fazla elektrik enerjisinin içindeyiz. Bu da dişil enerjiyi düşürür. O yüzden topraklama yapmak, yani tuzlu suya temas etmek, dişil enerji açısından çok önemlidir.”

Gülmek ve mutlu olmanın dişilliği arttırdığını ifade eden Esra Ezmeci “Çünkü güldüğünüzde serotonin ve dopamin hormonu salgılanır. Vücudumuzda ürettiğimiz tüm hormonların enerjisi de dışarıdan hissedilmektedir. Bundan ötürü güne hep gülerek başlayın. Gülmek sizin için zorsa da gülmek için egzersizler yapın. Aklınızda geldikçe sık sık gülümseyin. Dişilikte bir diğer önemli durum da beslenmedir. Öncelikle dişiliğin artması için bir kadının günde iki buçuk ila üç litre arası su içmesi gerekmektedir. Özellikle suyu alkali hale getirmek -içine limon veya karbonat damlatmak- hücrelerinizi besleyerek cildinizi parlatır, temizler ve dişilik enerjisini arttırır” açıklamasında bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.