Dolar 34,2397
Euro 37,0679
Altın 2.994,93
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

ESAS SOSYAL EKİBİ, THE HAMMERS AWARDS’TA  ALTIN ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

ESAS SOSYAL EKİBİ, THE HAMMERS AWARDS’TA   ALTIN ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU
21 Ekim 2024 21:51
40

HABERMAX. Gençlik ve istihdam odağında gençleri fırsat eşitliği ile buluşturmayı amaçlayan Esas Sosyal, bu kez sosyal yatırım programları için çalışan deneyimli, dinamik ve genç ekibi ile ödüllendirildi. Esas Sosyal Ekibi The Hammers Awards’ta “Nitelikli Eğitimi ve Gençleri En İyi Destekleyen Ekip” kategorisinde Altın ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin lider yatırım şirketi Esas’ın sosyal yatırım birimi Esas Sosyal; “gençlik ve istihdam” alanında hayata geçirdiği sosyal yatırım programları ile ulusal ve uluslararası platformlarda çeşitli ödüller kazandı. Bu ödüllere bir yenisini daha ekleyen Esas Sosyal, bu kez sosyal yatırım faaliyetlerini sürdüren, geliştiren ve koordinasyonunu sağlayan ekibi ile The Hammers Awards’ta “Nitelikli Eğitimi Ve Gençleri En İyi Destekleyen Ekip” kategorisinde Altın ödülün sahibi oldu.

Pazarlamasyon tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye sınırları içerisindeki tüm şirketlerin ekip başarısını ödüllendiren The Hammers Awards; ekipleri değerlendirirken hazırlanan proje ve çalışmaların bütçeden bağımsız olarak şirket ve departman hedefleri ile örtüşmesini ve sektöre örnek teşkil etmesini başarı kriteri olarak kabul ederek ödüllendiriyor.

Esas Sosyal; 2015 yılından bu yana gerçekleştirdiği araştırmaların ışığında tasarladığı ve hayata geçirdiği Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat, Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım ve Mezun Programları ile bugüne kadar işverenlerce daha az tercih edilen devlet üniversitelerinde eğitim gören ve mezun olan 1.450 gencin işe geçiş süreçlerinde fırsat eşitliği sağladı. Sosyal yatırım programlarını geliştiren ve yürüten ekip, disiplinli ve koordineli bir şekilde faaliyetlerini sürdürdü.

Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleştirilen törende, ekibiyle birlikte ödülü alan Esas Sosyal Direktörü Özlem Akgün Eşmeler; “Esas Sosyal olarak yarattığımız sosyal etkinin arkasında çok kıymetli ve profesyonel bir ekip var. Böylesine prestijli bir ödüle layık görülmek ve kıymetli jüri üyeleri tarafından da takdir edilmek bizim için çok değerli. Her zaman başarılı işlerin; sinerjik ve yaptığı işi seven ekiplerden çıktığına inanırım. Hepimiz ekiplerimizi titizlikle seçiyor ve onları geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.  Fakat en önemlisi takımınızın işi sahiplenerek pozitif bakış açısıyla, odaklı ve özverili şekilde çalışması. Hal böyle olunca bizim örneğimizde de görüldüğü gibi başarı da kendiliğinden geliyor. Biz Esas Sosyal olarak tüm süreçlerimizde yaptığımız işi benimsiyor, gençleri fırsat eşitliği ile buluşturma yolunda var gücümüzle çalışıyoruz. “Bu ödülün, motivasyonumuzu daha da yükselterek başarılı işlere imza atmaya devam etmemize katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.