Dolar 32,2417
Euro 34,8347
Altın 2.393,79
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Ahmet Poyraz’ın Cenaze Törenine Katılımı Vatandaşlar Tarafından Takdirle Karşılandı

Ahmet Poyraz’ın Cenaze Törenine Katılımı Vatandaşlar Tarafından Takdirle Karşılandı
18 Şubat 2024 18:31
144

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Ramazan Ceylan’ın eşi Münevver Hanım’ın vefatı üzerine düzenlenen cenaze törenine katılarak taziyeleri kabul etti.Resim
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Cenaze Töreninde Taziyeleri Kabul Etti

Cenaze töreni Çekmeköy’de bulunan Merkez Camii’nde gerçekleştirildi. Törene, Ahmet Poyraz’ın yanı sıra, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından Merhum Münevver Hanım için dua edildi. Ahmet Poyraz, törenin ardından Ramazan Ceylan ve ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

Poyraz, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda, “Merhum Münevver Ceylan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Acınız bizim acımızdır. Bu zor gününüzde yanınızdayız.” ifadelerine yer verdi.

Ahmet Poyraz’ın cenaze törenine katılımı ve sosyal medya paylaşımı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.ResimAhmet Poyraz’ın Cenaze Törenine Katılımı Hakkında:

  • Ahmet Poyraz’ın cenaze törenine katılımı, hem Ramazan Ceylan ve ailesine olan saygısını hem de zor zamanlarında vatandaşların yanında olduğunu göstermesi açısından dikkat çekici.
  • Poyraz’ın taziyeleri kabul etmesi ve başsağlığı dilemesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
  • Poyraz’ın sosyal medya paylaşımı da vefat eden kişiye olan saygısını ve üzüntüsünü göstermesi açısından dikkat çekici.

Ahmet Poyraz’ın Yoğun Temposu:

  • Ahmet Poyraz, yoğun bir tempoda çalışarak, hem ilçenin maddi kalkınması hem de manevi değerlere önem vererek, Çekmeköy’ü daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirmek için çaba gösteriyor.
  • Poyraz’ın cenaze törenine katılımı da bu yoğun temponun bir göstergesi.
  • Poyraz, hem ilçe için yaptığı çalışmalarla hem de zor zamanlarında vatandaşların yanında olarak, Çekmeköy’de sevilen ve saygı duyulan bir belediye başkanı haline geldi.

Sonuç:

Ahmet Poyraz’ın cenaze törenine katılımı ve sosyal medya paylaşımı, hem Ramazan Ceylan ve ailesine olan saygısını hem de zor zamanlarında vatandaşların yanında olduğunu göstermesi açısından önemli. Poyraz’ın yoğun tempoda çalışarak, hem ilçenin maddi kalkınması hem de manevi değerlere önem vererek, Çekmeköy’ü daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirmek için çaba göstermesi de takdirle karşılanıyor.,Resim

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.