Dolar 32,3442
Euro 34,8893
Altın 2.392,29
BİST 10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Vatandaşlarıyla İç İçe, Samimi Bir İlişki Kuruyor

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Vatandaşlarıyla İç İçe, Samimi Bir İlişki Kuruyor
1 Ekim 2023 22:43 | Son Güncellenme: 1 Ekim 2023 22:46
141
HABERMAX.Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, halkla iç içe ve samimi bir şekilde iletişim kurma yaklaşımıyla takdir topluyor. Aydoğdu, Aksaray’dan Erzincan’a atanmasının ardından 10 Ağustos 2023 tarihinde göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Aydoğdu, göreve başladığı günden bu yana vatandaşların içinde olmayı sürdürüyor.
Bir 5 kişi görseli olabilir
Vali Aydoğdu’nun halkla yakın ilişkisi, özellikle sosyal medyada paylaşılan videolarla büyük ilgi görüyor. Videolarda, Aydoğdu’nun sokaklarda dolaşıp vatandaşlarla sohbet ettiği, sorunlarını dinlediği ve halkın içinde olduğu görülüyor. Bu samimi yaklaşımı, halk tarafından büyük bir takdirle karşılanıyor.

Erzincan’daki esnaf ziyaretleri de Vali Aydoğdu’nun yakın temasını yansıtıyor. Esnafla dertleşen, onların sorunlarını dinleyen Aydoğdu, bazı esnafların yıpranmış kıyafetlerini fark edince, “Gömleğiniz çok güzel eskimiş, hemen yeni bir gömlek alırız” şeklinde espri yaparak esnafı güldürüyor.Bir 8 kişi görseli olabilirBir diğer dikkat çekici an ise İzmir’den Erzincan’a gelen bir aile ziyaret sırasında yaşanıyor. Ailenin Erzincanlı olmadığını öğrenen Vali Aydoğdu, “Misafirimizsiniz, ta buraya kadar gelmişsiniz hoş sefa geldiniz” diyerek aileye içten bir karşılama yapıyor ve hemen peynir ikramında bulunarak misafirlerinin gönlünü alıyor.

Vali Hamza Aydoğdu’nun bu samimi ve halka yakın yaklaşımı, Erzincanlıları mutlu etmiş gibi görünüyor. Halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde kamu hizmeti sunma amacı taşıyan Aydoğdu’nun bu tavrı, birçok kişi tarafından olumlu bir şekilde karşılanıyor ve kamu görevlileri için örnek bir davranış sergiliyor.Bir 3 kişi görseli olabilirErzincan Valisi Sayın Doç. Dr. Hamza AYDOĞDU kimdir?

1975 yılında Bitlis/Ahlat’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bitlis’te, yüksek öğrenimini Kayseri Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde “Oğuz Atay ve Yusuf Atılgan’ın Eserlerinde Yabancılaşma” konulu çalışmasıyla, Doktorasını ise Ankara Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Yakup Kadri Karaosmanoğlu’nun Eserlerinde Eğitim Değerleri” isimli çalışması ile tamamladı. Yeni Türk Edebiyatı alanında Doçent unvanına sahip olan Aydoğdu’nun alanı ile ilgili  pek çok akademik makale ve kitabı bulunmaktadır.

Çalışma hayatına Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmen olarak başlayan Aydoğdu, sırasıyla Bakanlık Müşaviri, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu.
09.06.2020 tarihli ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Aksaray Valisi olarak atanan Vali Doç. Dr. Hamza Aydoğdu,
19.06.2020 – 15.08.2023 tarihleri arasında Aksaray Valisi olarak görev yaptı.
10.08.2023 tarihli ve 2023/376 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Erzincan Valisi olarak atanan Aydoğdu, evli ve iki çocuk babasıdır.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.