Dolar 32,2983
Euro 34,9614
Altın 2.446,73
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Erdem Gül’e eşi Aslı Gül’den sert sözler sevgilisi var mı boşanıyorlar mı?

ADALAR Belediye Başkanı Erdem Gül’ün metresi olduğu ve bu sebeple eşiyle boşanacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Aslı Gül’ün de sosyal medyadan eşini topa tuttuğu ortaya çıktı.

Erdem Gül’e eşi Aslı Gül’den sert sözler sevgilisi var mı boşanıyorlar mı?
15 Şubat 2020 11:28 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2020 11:36
904

AHA.CHP’li Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün metres tuttuğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken, eşi Aslı Işık Gül’ün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar da metres ve boşanma iddialarını doğrular nitelikte. Aslı Gül’ün eşi Erdem Gül’e cevap verdiği tweette de ağır eleştiriler yer aldı.

24 Aralık’ta meydana gelen Elazığ depreminin ardından Erdem Gül, şahsi Twitter hesabından “Deprem de acı bir şekilde gösterdi ki bu ülkenin insanlarına kötülük değil; İyilik, şeffaf ve denetlenebilir, dayanışmacı bir yönetim gerekli. Depremin enkazını kaldıralım. Ama muhakkak kötülüğün enkazını kaldıralım.” paylaşımı yaptı.

Aslı Gül, eşi Erdem Gül’ün bu paylaşımını alıntılayarak zehir zemberek suçlamalar yaptı. Aslı Gül, gazeteci Duygu Güvenç’i de etkileyerek, Erdem Gül’e, “Önce kendi yarattığın kötülüğün ve depremin enkazını kaldır! İyilik, şeffaflık ve dayanışmacı vasıflarının keşke çok azını taşısaydın.” cevabı verdi.

Aslı Gül’ün eşini suçladığı paylaşımını alıntılayan M. Lütfi Kıyıcı isimli kişi de “Maalesef…keşkelerle olmuyor…biz adalarda yaşayanlar “her değeri HİÇ e ” sayan bir umursamazlığı bir gün farkeder diye çoook umut ettik….” dedi. Aslı Işık Gül de bu yorumu RT etti.

Tüm bu gelişmeler, Erdem Gül ile eşi Aslı Işık Gül arasında sert bir boşanmanın gerçekleşmek üzere olduğunun göstergesi olarak yorumlandı.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.