Dolar 32,5933
Euro 35,0082
Altın 2.450,52
BİST 9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ensonhaber34.com Bölge Muhabiri Durmuş Acar’dan Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk’a ziyaret

Ensonhaber34.com Bölge Muhabiri Durmuş Acar’dan Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk’a ziyaret
19 Mart 2021 22:23 | Son Güncellenme: 19 Mart 2021 22:50
557

AHA.www.ensonhaber34.com sitesi Bölge Muhabiri Durmuş Acar Tokat’ın Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk’u makamında ziyaret etti.


Www.ensonhaber34.com sitesi Bölge Muhabiri Durmuş Acar Tokat’ın Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk’u makamında ziyaret etti. Karşılıklı yapılan görüşmede Acar, Başkan Coruk’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk da habermax.net sitesi Bölge Muhabiri Durmuş Acar’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Coruk, “İnşallah bundan böyle birlikte ilçemiz için çaba gösterecegiz. İlçenin her tarafı tarih kokuyor, yapacağınız haberler ilçemiz ve milletimiz için hayırlı olur umarım. Sizi tekrardan tebrik ediyorum. İstanbul’dan gelerek bizi gururlandırdınız” dedi. Daha sonra gazeteci Durmuş Acar ve Başkan Necmettin Coruk hatıra fotoğrafı çekti.

SULUSARAY BELEDİYE BAŞKANI NECMETTİN CORUK KİMDİR? 

Necmettin Coruk, 1976 yılında Tokat Sulusaray ilçesı’nde doğdu. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi MYO Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi Finansman bölümlerinden mezun oldu. Sulusaray ilçesi’nde serbest mali müşavir olarak çalışmakta olup, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Necmettin Coruk, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Tokat Sulusaray Belediye Başkan Adayı oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.