Dolar 32,3821
Euro 34,5561
Altın 2.387,12
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

“Engin Çelik, Yardıma Muhtaç Vatandaşlar İçin Yaptığı ‘Bir Zarfin Mutluluğu’ Temasıyla Büyük İlgi Gördü: 19 Bin Nüfuslu Mahalle Muhtarı Çelik, 600 İhtiyaç Sahibine Hayırseverlerin Yardımıyla Yardım Etti”

“Engin Çelik, Yardıma Muhtaç Vatandaşlar İçin Yaptığı ‘Bir Zarfin Mutluluğu’ Temasıyla Büyük İlgi Gördü: 19 Bin Nüfuslu Mahalle Muhtarı Çelik, 600 İhtiyaç Sahibine Hayırseverlerin Yardımıyla Yardım Etti”
24 Ağustos 2023 13:44
102

HABERMAX. Çekmeköy ilçesi, İstanbul’un en güzel mahallelerine ev sahipliği yaparken, aralarında öne çıkan inci gibi mahallelerden biri olan Sultançiftliği, muhtarı Engin Çelik ile örnek bir hizmet anlayışının ve toplumsal dayanışmanın simgesi haline geldi. Engin Çelik, seçildiği ilk günden itibaren halka olan yakın ilgisi ve etkinlikleriyle mahallesine önemli katkılarda bulunuyor.

Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, göreve geldiği andan itibaren ilçenin en güzel mahallesi Sultançiftliği’nin gelişimi ve halkının refahı için elini taşın altına koydu. İlçedeki etkinliklere öncülük ederek mahalle sakinlerini bir araya getiriyor ve dayanışmayı güçlendiriyor. Engin Çelik’in liderliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, mahalle sakinlerinin sosyal etkileşimini artırmanın yanı sıra mahalle kültürünün yaşatılmasına da katkı sağlıyor.

Son dönemde Engin Çelik’in adını duyuran en anlamlı girişimlerden biri, “Bir Kalbe de Sen Dokun” temasıyla başlattığı kimsesizlere yardım kampanyası oldu. Bu kampanya, mahalle sakinlerinin ihtiyaç sahiplerine uzanacak yardım eli olmalarını amaçlıyor. Engin Çelik’in öncülüğünde yürütülen kampanya, insanların yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirirken, kimsesizlere umut olmayı hedefliyor.Bir 4 kişi görseli olabilir

Muhtar Engin Çelik, halkına olan hizmetleri ve duyarlılığı ile mahalledeki saygın yerini daha da sağlamlaştırıyor. Onun liderliğindeki projeler ve etkinlikler, Sultançiftliği’ni sadece fiziksel bir mahalle değil, aynı zamanda bir dayanışma ve kardeşlik mekanı haline getiriyor.

Engin Çelik, bir lider olarak halkına değer verdiğini ve onların yaşamlarına dokunmaya çalıştığını ifade ediyor. “Bazı seçimler doğru seçimdir” sözüyle, mahalle sakinlerine verdiği sözleri tutmaya ve onların yaşam kalitesini artırmaya kararlı olduğunu gösteriyor.

Çekmeköy ilçesinin gurur kaynağı Sultançiftliği Mahallesi ve muhtarı Engin Çelik, halkın umudu ve destekçisi olarak, geleceğe dair daha aydınlık günlerin temsilcisi olarak ilerlemeye devam ediyor.

“Sultançiftliği’nin Parlayan Yıldızı: Muhtar Engin Çelik, 30 Metrekarelik Muhtarlık Binamızı 30 Bin Metrekarelik Yardım Merkezine Dönüştürdü”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.