Dolar 32,3742
Euro 34,7257
Altın 2.399,00
BİST 10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Emily: Tam zamanında!

28 yaşındaki model Emily Ratajkowski, ürünlerinin tanıtımı için yeniden kamera karşısına geçti. Bu kez puantiyeli transparan bluzunu sergileyen Ratajkowski, paylaşımına “Şeffaf puantiyeli. Tam zamanında” notunu düştü

Emily: Tam zamanında!
10 Şubat 2020 18:16
371

2017 yılında giyim sektörüne atılıp kendi markasını kuran Emily Ratajkowski, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

“TAM ZAMANINDA”

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ratajkowski, ürünlerinin tanıtımı için yeniden kamera karşısına geçti.

 

28 yaşındaki model, bu kez puantiyeli transparan bluzunu sergiledi. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Emily Ratajkowski, paylaşımına “Şeffaf puantiyeli. Tam zamanında” notunu düştü.

“ERKEKLER RAHATSIZ OLUYOR”

Ratajkowski, geçtiğimiz günlerde, “Kendi markamın reklamını yapmam ve vücudumu cesurca sergilememden rahatsız olan insanlar olduğunu biliyorum. Bunu özellikle de erkekler yapıyor” diyerek rahatsızlığını belirtmişti.

“ÇOK ÇALIŞIYORUM”

28 yaşındaki model, şu ifadeleri kullanmıştı:

Onlar hakkımda bunları söylerken ben işime bakıyorum. Çok çalışıyorum ve bunun karşılığında da milyonlar kazanıyorum. Onlar beni böyle hor görürken, ben aldığım bu güzel mükafatların tadını çıkartıyorum.

  • EMİLY'DEN İDDİALI PAYLAŞIM
    EMİLY’DEN İDDİALI PAYLAŞIM
  • EMİLY'DEN ÜSTSÜZ POZLAR
    EMİLY’DEN ÜSTSÜZ POZLAR
24 SAATGÜNÜN ÖZETİ

24 saat

24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.