Dolar 32,2557
Euro 34,7101
Altın 2.400,73
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ekrem İmamoğlu, Teke Tek Seçim Özel’de

Ekrem İmamoğlu, Teke Tek Seçim Özel’de
24 Mart 2019 22:23
701

AHA.CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı ile Teke Tek Seçim Özel programında.Ekrem Ä°mamoğlu, Teke Tek Seçim Özel'de

GERÇEK GÜNDEM – CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ‘Teke Tek Seçim Özel’ programında gazeteci Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlıyor.

Ekrem İmamoğlu’nun konuşmalarından satır başları;

(Fatih Altaylı’nın Ekrem İmamoğlu’nun tüm tahriklere rağmen nasıl sakinliğini koruduğuna ilişkin soru) Seçim kampanyası dönemindeyiz. Suçlamalarla yormaya çalışıyorlar. Üstünüze alınmadığınız zaman, size yapışmadığı zaman rahat oluyorsunuz. Bu anlamda kendime çok güveniyorum. Ben hiçbir insanın nefretine talip değilim. Bana oy vermeyenlerin saygısını kazanacağım. Saygı kazanmak zor değil, dilinizle alakalı bir şey.

Herkes bana oy vermeyecek ama inanıyorum ki seçildiğim gün oy vermeyenler diyecekler ki “Oy vermedim ama iyi ki bu adam seçildi.”

“BİNALİ BEYİN BİRİNDEN İZİN Mİ ALMASI GEREKİYOR?”

Nezakaten Binali Bey’i aradık, buluşalım dedik ama kabul etmedi. Acaba orada bir irade bağımlılığı mı var? Birinden izin mi alması gerekiyor? Öyleyse çok yanlış.

Youtube’da milyonlarca liralık reklamlarla beni karalamaya çalışıyorlar. Burada bir kara propaganda var. İğneleyici, yaralayıcı, çok kötü sözler var… Bunları ben yaptırtmam. Ben ne yapacağımı anlatırım, bundan başka ne olabilir ki?

Bizim sloganlarımızı, vaatlerimizi kullanıyorlar. En az 8-9 tane var. Hoşuma gittiği için anlatıyorum bunu. Sadece vatandaş değil, siyasiler de güzel dile aç.

AYRINTILAR GELİYOR…

GERÇEK GÜNDEM

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.