Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Ekrem İmamoğlu: Bulunsaydı yandaş medya çarşaf çarşaf yazardı

Ekrem İmamoğlu: Bulunsaydı yandaş medya çarşaf çarşaf yazardı
20 Mayıs 2019 23:27 | Son Güncellenme: 22 Eylül 2019 00:27
657

AHA.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Ekrem Ä°mamoğlu: Bulunsaydı yandaş medya çarşaf çarşaf yazardı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Sizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim: Ters köşe sorular, çarpraz sorular olmalı. Sorun şurada: ben de çok şey sığdırmaya çalışıyorum, 5 buçuk aydır ilk defa bu ekrandayım. Bir tane programa katıldım. O da belli.

123 sandık konusunu bitirmeyelim. Sonuç cümlelerim var:123 sanıkla ilgili şaibe üretilmiştir. Gerekçeleri yazıyor. Kısa gerekçe yazdılar kamu görevlisi yok. YSK diyor suç duyurusunda bulunduk.

Yarım günde adam tutuklanıyor bu ülkede. Bulunsaydı yandaş medya çarşaf çarşaf yazardı. Bu 123 sandıkça şaibe olsaydı yazarlardı. Ben nasıl bir oy aldım ki şaibe sonuca etmiş. Matematiğe gerek yok. Tutanaklar var burada. Açıkla. Ben kaç aymışım. Onlar kaç oy almış. 1 avuç insan 16 milyon insanın hakkını gasp etmiştir, nokta.Ekrem İmamoğlu: Rakibimiz 31 Mart öncesi bir başka Binali Yıldırım, sonrasında başkaEkrem İmamoğlu: Rakibimiz 31 Mart öncesi bir başka Binali Yıldırım, sonrasında başka

Biz seçimi kazandık, ben seçilmiş belediye başkanıyım.

Samanyolu TV’de çalışma iddiası

Ben hayatımda bir tek kendi şirketlerime hizmet ettim. Özür diliyorum ama sayın cumhurbaşkanı çalıştığı kurum diyor. Siz buraya çağırdınız. Çalışan mıyım burada. Konuğum. Profesyonel değil. Trabzon’u temsilen.

Ahmet Ağaoğlu’da oradaydı. 7-8 isim sayarım size burada Fenerbahçe’den de var.. Ben NTV’ye çıktım, CNN’e de çıkmışımdır. Açılışlarına katılmadım, bir şey yapmadım. Spor yorumcusu olarak gittiğimde başka insanlar da geliyordu. Bakanlar girip çıkıyordu. Bir sürü insan girip çıkıyordu. Biz sadece spor yorumluyorduk. Hayatımda ekmeğimi hep kendi iş yerimde kazandım.

Her şey uydurabilirler. Zan altında kimseyi bırakmak istemem. Millet çocuğunu okuttu diye, 3-5 lira yatırdı diye terörist ilan edildi. Kimse hakkında dedikodu, gıybet edemem. Çocuğunu okutan var, para yatıran var. Ben onlardan değilim.

Fenerbahçe kumpası iddiaları

Yarım yamalak anlatmasınlar. Telefonla bağlandılar bana. Futboldaki kirlilikten herkes şikayetçi, kim suç içlediyse cezasını çeksin demişimdir. Benim yaptığım o bağlantının FETÖ’cülükle ne bağlantısı var. Benim öyle bir savunmam yok. Futbolun kirliliğine karşı bir duruşum var.

Yunan medyasında İmamoğlu hakkında çıkan haberler iddiası hakkında

Uydurma bir internet sitesi, o bir yerel gazete. Araştırsaydınız keşke. Karşılığı yok. Birisi bir haberi yapmış ya da yaptırtmış, bilemem. www.gercekgundem.com ‘un derlediği habere İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: O kadar rahatım ki. Yunansan Yunansındır. Rumsan Rumsundur. Bu ülkede herkes var. Trabzon’da kime sorsan İmamoğlu ailesini bilir. Benim şecerem belli. Şeceremi mi anlatacağım burada. Aklı kıt bir belediye başkanı. Kim derse aklı kıt derim titrine bakmam. O kadar rahatım ki.

Bana günde 2-3 bin internet sitesinden ifade düşüyor. Kıytırık bir adam. Yazmış ya da yazdırılmış. Emin değilim. Doğru dürüst bir bilgi edinemedik hakkında. Ne haddine? Ben kendi öz ailemden 7-8 kuşak sayarım. Kim ya yazmış etmiş. Tekrar ifade ediyorum. ‘Aklı kıt’, ‘cahil’ kim bunu derse ifade ederim.

Belediye başkanını savunacaksan çağır onu onunla konuşayım.  Trabzonluları lekeliyorsun, Ekrem İmamoğlu’nu lekeliyorsun. Buradan bir politika yaratmaya çalışıyorsun. Ahmet Bey savunmayın lütfen. Ben olsam söylemem! Ünlem işareti koyalım kapatalım.

Ahmet Hakan: O başkan için söylemedim. Melih Gökçek sürdürüyor diye dedim.

Ekrem İmamoğlu: Başka konuya geçelim. İstanbul’un ekonomisini konuşalım. Belediye başkanını niye konuşuyoruz?

Ahmet Hakan: İzlediğim videoda gördüğümü anlatıyorum. Böyle söylemeniz hoş olmadı. Böyle diyecek bir şey yok. Neyse kapatalım o konuyu.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.