Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

 “EKİMİN SÜPERİ” PAZARAMA’DA BAŞLADI!

 “EKİMİN SÜPERİ” PAZARAMA’DA BAŞLADI!
16 Ekim 2023 19:28
116

HABERMAX.E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi platformu Pazarama, avantajlı kampanyalarını müşterilerine sunmaya devam ediyor. 31 Ekim’e kadar sürecek “Ekimin Süperi” kampanyası kapsamında, elektronikten kozmetiğe, modadan ev & yaşama kadar binlerce üründe en süper indirimler müşterileri bekliyor.

Türkiye İş Bankası iştiraki Pazarama, e-ticaret sektöründeki ilerleyişini tüm hızıyla sürdürüyor. Süper Çekiliş’ten Pazarama Cüzdan’a kadar onlarca avantajı alışveriş severlere sunan Pazarama, 16-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek “Ekimin Süperi” kampanyası ile müşterilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için birçok ayrıcalık sunuyor.

3 al 2 öde kampanyaları, Süper Saatler’de indirimler, Pazarama uygulamasından yapılacak ilk alışverişe özel fırsatlar, kupon kampanyaları, Maximum Kart ile yapılan 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim kazanma fırsatı, taksit imkânı gibi birçok kampanyayı bünyesinde barındıran “Ekimin Süperi” Pazarama’da alışveriş severleri bekliyor.

Gökhan Ünver’in rol aldığı “Alışverişin Süperi” reklam kampanyasını Eylül ayında duyuran Pazarama’da, süper indirimler müşterilerle buluşurken, tüm fırsatlara ek olarak “Kargo bedava” kampanyası ile Ekim ayı boyunca kargo ücreti alınmıyor.

Online alışverişin yanı sıra, cüzdan, otel-uçak rezervasyonu, araç kiralama gibi hayatın her anında kullanılabilecek servisler sunan Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama mobil uygulamasından ya da Pazarama.com’dan ulaşabilirsiniz.

#SanaBanaPazarama #AlışverişinSüperi #EkiminSüperi

Pazarama Hakkında:

Pazarama, bir İş Bankası iştiraki olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Kullanıcılarına günlük hayatın her anında tek uygulamadan ihtiyaçlarını karşılamayı vadeden Pazarama , online alışverişten akaryakıt ödemesine, tatil rezervasyonundan market siparişine kadar farklı hizmetleri platformunda birleştiriyor.Üstelik ödeme anında kullanıcılara indirim, taksit ve puan gibi pek çok kolaylık da sunuyor.. Online alışveriş ve e-ticaret sektörüne tüm paydaşlar için yenilikçi ve farklı bir anlayış getirmeyi hedefleyen Pazarama, değer ve dayanışma odaklı, yerel üreticilere güç veren bir bakış açısıyla e-ticarete 360 derece bakabilen bir platformdur. Pazarama.com, Maximum Mobil ve Pazarama uygulaması üzerinden ulaşılabilen yenilikçi e-ticaret ekosistemi Pazarama’da, hayatı kolaylaştıran özellikler sürekli geliştiriliyor ve seçkin firmaların ürünlerine ilişkin ödemeler güvenle ve kolayca tamamlanabiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.