Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

EGİAD Başkanı Yelkenbiçer: Kamuda Tasarruf Tedbirleri Enflasyonla Mücadelede Önemli Bir Adım

EGİAD Başkanı Yelkenbiçer: Kamuda Tasarruf Tedbirleri Enflasyonla Mücadelede Önemli Bir Adım
14 Mayıs 2024 09:07
102

HABERMAX. EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, ülkede uzun süredir ana gündem maddesi olan yüksek enflasyonun iş dünyası ve çalışan kesim üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti. Yelkenbiçer, maliyetlerdeki artışın iş dünyasını, hayat pahalılığının ise çalışan kesimi zor durumda bıraktığını belirtti.

Enflasyonla mücadele kapsamında kamuda tasarruf tedbirlerinin uygulanmasının önemine vurgu yapan Yelkenbiçer, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’nin açıklanmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Bu paketin, kamuda zorunlu olmayan harcamaların azaltılması ve kamu tüketiminde verimliliğin artırılması gibi önemli hedefleri içerdiğini dile getirdi.

Yelkenbiçer, pakette yer alan tedbirlerin enflasyonla mücadelede büyük fayda sağlayacağına inandıklarını belirterek, bu adımın ülke ekonomisi için olumlu bir gelişme olduğunu vurguladı. EGİAD olarak bu tür adımların destekçisi olduklarını ve enflasyonun kontrol altına alınması için iş birliği yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.