Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

EA SPORTS FC 24 Ultimate Sürümü kapak görseli ve duyuru videosu yayınlandı!

EA SPORTS FC 24 Ultimate Sürümü kapak görseli ve duyuru videosu yayınlandı!
10 Temmuz 2023 18:15 | Son Güncellenme: 10 Temmuz 2023 18:16
90

HABERMAX.Ünlü futbolcuların yer aldığı EA SPORTS FC 24 Ultimate Sürümü kapak görseli ve duyuru videosu yayınlandı! 13 Temmuz’da gerçekleşecek olan canlı yayında oyunun Standart Sürümü’nün kapak yıldızı hakkında da bilgi verilecek.

EA SPORTS yeni futbol oyunu EA SPORTS FC 24’ün Ultimate Sürümü’nün kapak görselini paylaştı. Oyunun en büyük yıldız futbolcularının yanında eski yıldızlarını da kapağa taşıyan EA SPORTS, FC 24 ile birlikte firmanın yeni bir çağa adım attığını da oyuncularla paylaşmış oldu.

Frostbite motoru ile hazırlanan resmi duyuru videosunda FC 24 Ultimate Sürümü kapağının nasıl hayata geçtiğini öğrenebilir ve futbol oyunlarını yeniden tanımlayacak olan EA SPORTS FC 24’e göz atabilirsiniz. Akademi ödüllü aktör, yapımcı ve yazar Daniel Kaluuya tarafından seslendirilen videoda aynı zamanda, FC’nin geleceğinde herkesin rol alacağı ve futbol fanatiklerinin bu topluluğun önemli bir parçası olacağı ifade ediliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.