Dolar 32,3680
Euro 34,4989
Altın 2.380,89
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Durlum A.Ş., Durlum GmbH’nin düzenlediği ‘Küresel Satış Toplantısı’na Katıldı

Durlum A.Ş., Durlum GmbH’nin düzenlediği ‘Küresel Satış Toplantısı’na Katıldı
2 Kasım 2023 21:53
165

HABERMAX.Modern mimari için metal tavan, aydınlatma ve gün ışığı sistemleri geliştiren ve üreten, Almanya kökenli holding Durlum GmbH’nin, 19-21 Ekim tarihleri arasında, Almanya Schopfheim’daki merkez ofisinde düzenlediği ‘Küresel Satış Toplantısı’nda; 19 ülkeden ve 4 kıtadan 70 iş ortağı bir araya geldi. Durlum Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok farklı coğrafyadan ve kültürden gelen katılımcı, Durlum Grubu’nun gelişimine aktif bir şekilde katkıda bulunurken; Avustralya, Singapur, Hindistan, ABD, Kanada, Almanya ve Fransa gibi ülkelerden gelen katılımcılar da kendi projelerini sundular.

Küresel katılımın gerçekleştiği böylesine bir etkinlik; farklı perspektiflerin bir araya gelmesini sağlayarak, büyük Durlum ailesinin fertlerinin daha da kaynaşmasına ve deneyimlerini paylaşarak vizyonlarını geliştirmelerine zemin hazırladı.
Toplantı Boyunca Farklı Sunumlar ve Etkinlikler Yapıldı
Yalnızca iş odaklı sunumlarla sınırlı kalmayan ‘Küresel Satış Toplantısı’nda ilişkiler pekiştirilerek, en yeni satış stratejileri üzerinde duruldu. Teknolojik gelişmelere ve satış dünyasındaki güncel ve yenilikçi yöntemlere odaklanan ve hep rakiplerinden bir adım önde olmayı hedefleyen Durlum GmbH’nin global iş ortakları, birbirlerinin iş deneyimlerinden faydalandılar ve ilişkilerini kuvvetlendirdiler.

Toplantıda, aynı zamanda zenginleştirici ve bilgilendirici atölye çalışmaları ve sosyal etkinlikler de düzenlendi. Bu etkinlikler, katılımcıların birbirlerini daha yakından tanımasını ve iletişim kurmalarını sağladı. Ayrıca, Durlum Grubu’nun yaratıcı tavan çözümleri ve tavan aydınlatma entegrasyonu konusundaki liderliğini vurgulayan, teknoloji destekli çeşitli sunumlar da gerçekleştirildi.Durlum A.Ş. ‘Küresel Satış Toplantısı’nda Aktif Rol Aldı

2013’ten beri Durlum GmbH’nin global temsilcilerinden biri olan Durlum A.Ş., ana üreticisi olduğu RHOMBOS genişletilmiş metal tavanlarla ilgili düzenlenen workshop’larda aktif olarak rol aldı. Modern görünümü ve teknolojik tasarımı ile dikkat çeken inovatif Rhombos genişletilmiş metal tavan sistemlerinin sağladığı avantajlar üzerinde duruldu. ileriye dönük yenilikçi fikirler geliştirildi.

İş dünyasındaki gelişmeleri ve etkinlikleri her zaman yakından takip eden Durlum A.Ş. de, dört gün süren etkinlik boyunca takım çalışmalarının ve sunumların tümüne katılım sağlayarak, etkinliğin verimli geçmesine, tüm global iş ortakları gibi katkıda bulundu.Rhombos Genişletilmiş Metal Tavanlar Yenilikçi Çözümler Sunuyor

Rhombos Genişletilmiş Metal Tavanlar, geniş ve serbest tavan kesitlerinin olduğu büyük ölçekli projelerde kullanmak için idealdir. Mükemmel akustik yalıtım sağlayan bu modern tasarımlı şık tavan sistemi, sık gözlü dokusu sayesinde son derece havadar bir görünüme sahiptir. Bu ferah yapısı aynı zamanda perspektife derinlik katarak, daha etkili iç mekanlar oluşturmanızı kolaylaştırır.

Klipsli sistem (Clip-in System), raylı kanallı sistem (Rail channel System), lineer kanallı sistem (Linear C-Channel System), kancalı sistem (Hook-on System), gridli sistem (C-Channel Grid System) gibi farklı uygulama seçenekleri sayesinde çeşitli görünümler elde edebilirsiniz. Ayrıca, açık ve kapalı yönünü kendiniz belirleyebilirsiniz ve bu sayede de seçeneğinizi artırabilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.