Dolar 32,2631
Euro 34,9089
Altın 2.437,34
BİST 10.174,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Dünya Engelliler Gününe Özel Futbol Maçı Heyecanı: Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar Sahaya İndi””

Dünya Engelliler Gününe Özel Futbol Maçı Heyecanı: Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar Sahaya İndi””
9 Aralık 2023 11:35 | Son Güncellenme: 9 Aralık 2023 11:38
79

HABERMAX.İstanbul, Dünya Engelliler Günü, Pendik Belediyesi ve İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın işbirliği ile özel bir futbol maçı ile kutlanacak. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar liderliğindeki karma takım, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile kıyasıya bir mücadeleye girdi.Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvasında dostluk kazandı

Maç, 1 Aralık 2023 Cuma günü saat 10:30’da başladı ve Pendik Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen. FIFA kokartlı eski hakemlerden Ahmet Çakar’ın yöneteceği mücadelede, teknik direktörlüğü Aykut Kocaman üstlendi. Hem spor hem de engellilerin toplum içindeki yerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlik, çeşitli ünlü isimlerin katılımıyla renklendi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, bu özel günü sporun birleştirici gücü ile kutlamak için harekete geçtiklerini belirtirken, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar ise etkinliğin engelli bireylerin topluma entegrasyonu ve sporla desteklenmesi açısından önemine vurgu yaptı.

Dünya Engelliler Günü’ne özel bu futbol maçı, sporun sadece bir etkinlik olmanın ötesinde bir araç olduğunu gösterirken, toplumun farkındalığını artırmayı hedefliyor. Maça katılacak herkes, engellilerin yaşamındaki zorluklara dikkat çekmek ve birlikte daha güçlü bir toplum oluşturmak için sahaya çıktı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.