Dolar 32,2724
Euro 34,7680
Altın 2.396,77
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

DR. ÜMİT AKTAŞ, SAĞLIKLI YAŞAMIN YOL HARİTASINI İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI’NDA ANLATACAK

DR. ÜMİT AKTAŞ, SAĞLIKLI YAŞAMIN YOL HARİTASINI  İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI’NDA ANLATACAK
25 Ekim 2023 12:22
124

HABERMAX.Büyük okuyucu kitlelerine ulaşan yedi kitabında da Fitoterapi’nin ve sağlıklı beslenmenin önemini sürekli vurgulayan, hayatın temeli olan bağışıklık sisteminin önemini anlatarak yol gösteren Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, bu yıl 40’ıncısı düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla bir araya gelecek.


Dr. Ümit Aktaş, fuar kapsamında 5 Kasım Pazar günü saat 16:00’da “İlaçsız Yaşam” konulu bir seminer verecek. Sunumunda; Uyum içinde çalışan vücudumuz kendisini nasıl koruyor? Hayatın temeli olan bağışıklık sistemi nasıl çalışıyor? Hasta olmamak için neler yapmak gerekir? gibi sağlıklı yaşama dair yol gösterici bilgiler aktaracak olan Dr. Ümit Aktaş, mevsimsel hastalıkların çok arttığı bu günlerde bağışıklığımızı güçlü tutmanın ve bitkilerden faydalanmanın yollarını, sağlıklı ve ilaçsız bir yaşamın nasıl mümkün olduğunu anlatacak.

Kişisel sağlık devrimini gerçekleştirmenin ve ilaçlara dayalı yaşamın değiştirilmeye başlanmasının önemini anlatan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, seminerin ardından geçtiğimiz günlerde 30. baskısı yapılan, güncel bilgiler ile genişletilmiş “İlaçsız Yaşam” kitabını ve “Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi”, “Mutluluk Kürleri”, “Diyabet ve Zayıflama Kürleri”, “Mutluluk Kürleri 2”, “Yaşam Sevinci” ve “Koronadan Korunmak Mümkün” adlı kitaplarını da saat 17:00’de Hayykitap standında okurları için imzalayacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.