Dolar 32,3800
Euro 34,7251
Altın 2.424,71
BİST 10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Emekçilere %50 Üzerinde Zam Yaparak En Düşük Personel Maaşını 33 Bin Liraya Yükseltti”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Emekçilere %50 Üzerinde Zam Yaparak En Düşük Personel Maaşını 33 Bin Liraya Yükseltti”
2 Şubat 2024 21:23 | Son Güncellenme: 2 Şubat 2024 21:25
473

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bugün yaptığı açıklamada, belediyede çalışan emekçilerin alın terinin değerini korumaya kararlı olduklarını belirtti. Yapılan açıklamada, mesai arkadaşlarının maaşlarında %50’nin üzerinde bir zam yapıldığı ve en düşük personel maaşının 33 bin liraya yükseltildiği ifade edildi.Resim

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Emekçilere Büyük Zam Yaptı

Başkan Poyraz, belediyede birlikte hizmet ettikleri mesai arkadaşlarının emeklerine değer verdiklerini ve onların hak ettikleri ücreti almalarını sağlamak için bu adımı attıklarını vurguladı. Yapılan zamın, emekçilerin alın terinin karşılığını almalarına yönelik bir adım olduğu belirtildi.

Çekmeköy Belediyesi’nde çalışan tüm mesai arkadaşlarına hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle, zam kararının belediye çalışanlarının refahı ve motivasyonu için önemli bir adım olduğu belirtildi.

Ahmet Poyraz’un bu hamlesi, Çekmeköy’deki belediye çalışanlarının maddi açıdan daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak adına atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.