Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

DOĞTAŞ’TAN YAŞAM ALANLARINA ŞIK DOKUNUŞ; PUNTO KÖŞE TAKIMI

DOĞTAŞ’TAN YAŞAM ALANLARINA ŞIK DOKUNUŞ; PUNTO KÖŞE TAKIMI
8 Eylül 2023 08:01
77

HABERMAX.Güçlü stil dokunuşları ile oturma alanlarında şık bir görünüm sağlayan Doğtaş, yeni koleksiyonları ile göz doldurmaya devam ediyor. Doğtaş’ın yeni Punto Köşe Takımı trendlere uygun yuvarlak hatları ile stil sahibi mekanlar yaratıyor.

Yaşam alanlarını birbirinden şık ürünleri ile güzelleştiren Doğtaş, geniş ürün seçenekleri ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Doğtaş’ın yeni koleksiyonu “Punto Köşe Takımı” salon ve oturma odalarında geçirilen vakti keyifli hale dönüştürecek.

PUNTO KÖŞE TAKIMI İLE STİL SAHİBİ MEKANLAR

Doğtaş, yeni koleksiyonları ile göz doldurmaya devam ediyor. Sade, şık ve geniş ölçülü yapısı ile konforlu bir oturum sunan Doğtaş’ın yeni koleksiyonu Punto Köşe Takımı, tüm yaşam alanlarında modern hayat ihtiyaçlarını harmanlayarak evlerinize taşıyor. Punto Köşe Takımı’nın modüler yapısı sayesinde tarzınızı yansıtacak birbirinden şık kombinasyonlar oluşturabileceksiniz. Yere sıfır tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Punto Köşe Takımı, trendlere uygun yuvarlak hatları ile stil sahibi mekanlar oluşturmanızı sağlayacak. Yüksek konforlu oturumuyla beğeni kazanacak Punto Köşe Takımı, şönil dokulu renk seçenekleri ve eğlenceli kırlent desenleriyle tasarımdaki özgünlüğü gözler önüne seriyor.

PUNTO KÖŞE TAKIMI KOMBİNASYONLARI 

Modüler yapısı sayesinde Punto Köşe Takımı birbirinden şık kombinasyonlar oluşturabileceksiniz. Özellikle Punto Köşe Takımı’nı Punto Berjer ile aynı tasarıma sahip olması nedeniyle birlikte kullanımı şık bir görüntü oluşturabilir. PUNTO Köşe Takımını, Costa Yemek Odası & TV Ünitesi, Brita Yemek Odası & TV Ünitesi veya Arch Yemek Odası & TV Ünitesi ile de kombinleyebilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.