Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Doğru Parti AKP’nin oylarının en az yüzde 25’i bizim oylarımız!

Doğru Parti AKP’nin oylarının en az yüzde 25’i bizim oylarımız!
3 Eylül 2020 11:54 | Son Güncellenme: 3 Eylül 2020 11:55
628

AHA.Doğru Parti Genel Başkanı: AKP’nin oylarının en az yüzde 25’i bizim oylarımız, bizimle merkez sağ doğacak yok olan ise AKP olacakRıfat Serdaroğlu
Rıfat Serdaroğlu

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, yeni kurduğu partisinin hedeflerine yönelik, “AKP’nin oylarının en az yüzde 25’i bizim oylarımız, bizimle merkez sağ doğacak yok olan ise AKP olacak” açıklamasında bulundu.

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu‘na konuşan Serdaroğlu,  “Doğru Parti, klasik partiler gibi değil. Doğru Parti hiçbir siyasi hareketin veya siyasi partinin alternatifi değildir. Türkiye’de çöp olmuş siyaset sisteminin alternatifidir. Türk siyasetinde her şey yasaklı durumda. Hiçbir dönemde böyle bir süreçten geçmedik. Acayip bir iktidarla karşı karşıyayız. Türkiye’de okulların bahçelerinde AKP ilçe kongresi yapılıyor. Valiler AKP il başkanı gibi oldular.” dedi.

“Bu sistem iktidarıyla, muhalefetiyle tamamen çökmüştür” diyen Serdaroğlu, “30 Ağustos’ta AKP’lileri Anıtkabir’e alıyorlar onlar da Erdoğan’a slogan atıyorlar. Her şeyden önce orası bir kabir…” diye konuştu.

Serdaroğlu, “AKP’nin oylarının en az yüzde 25’i bizim oylarımızdır. Tansu Çiller, Mehmet Ağar, Süleyman Soylu Sarayın destekçisi bu yüzden yapıldılar.. Erdoğan bunu neden yaptı? Çünkü merkez sağ ayağa kalkarsa kendisi yok olacaktı. Biz oyları tekrar koparıp alacağız. Çalışarak alacağız, gece gündüz kapı kapı dolaşarak bizim olan oyları geri alacağız. Türkiye’yi saran korkuyu biz yırtıp atarız, bize korku işlemez. Anadolu’da toprak kokan insanlarla, gençlerle ve kadınlarla yapacağız siyaseti.” ifadesini kullandı.

T24’ün haberi

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.