Dolar 32,2595
Euro 34,9256
Altın 2.438,70
BİST 10.223,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

DFDS, yeni İzmir hattıyla LOGISTECH Fuarı’nda

DFDS, yeni İzmir hattıyla LOGISTECH Fuarı’nda
5 Eylül 2023 11:21
107

HABERMAX.Yolcu ve yük taşımacılığında Avrupa’nın lider firması DFDS, İzmir’de 27-29 Eylül arasında gerçekleşecek olan 2. Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı LOGISTECH’e katılıyor.

Türkiye merkezli Akdeniz İş Birimi’nin faaliyete geçişinin 5. yılında açılışını gerçekleştirdiği İzmir – Sete rotası ile Avrupa’nın öncelikli pazarlarına ve Kuzey Afrika’ya köprü rolü üstlenen DFDS, fuarda sektöre öncülük eden yatırım ve teknolojilerini katılımcılarla buluşturacak.

Alsancak Limanı’ndan Fransa’nın Sete Limanı’na ilk ve tek Ro-Ro hizmeti

Alsancak Limanı’ndan Fransa’nın Sete Limanı’na ilk ve tek Ro-Ro hizmeti olma özelliğini taşıyan İzmir – Sete rotası ile DFDS, Türkiye ve Avrupa arasındaki güvenli ve hızlı taşımacılık çözümlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Yeni hat, Karayoluyla Taşınan Yüklerin Denizyoluna Aktarılmasının Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik’te belirtilen şartları karşıladığı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından da teşvik kapsamına alındı. DFDS Akdeniz İş Birimi, teşvik yasasının yürürlüğe girdiği 9 Ağustos 2022’den bu yana gerekli koşulları sağlayarak teşvikten faydalanan ilk şirket oldu.

Sektörün nabzının atacağı bu etkinliğe katılmak büyük mutluluk

Sektörün nabzının tutulacağı LOGISTECH Fuarı’na katılmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann şöyle dedi: “İzmir, Ege Bölgesi’nin en önemli ticaret merkezi konumunda. Biz de kısa süre önce hayata geçirdiğimiz İzmir – Sete rotası ile çok stratejik bir yatırıma imza attık. LOGISTECH Fuarı katılımcı ve ziyaretçilerine lojistik sektörüne ait tüm tedarik ve ihtiyaç zincirinin bir arada olduğu bir deneyim sunuyor. Fuarda sektör temsilcileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyacağız.”

DFDS standı, fuar alanında Hol: A Stant:186’da ziyaret edilebilir.

DFDS Hakkında

DFDS, Avrupa’da deniz ve kara taşımacılığı alanında faaliyet göstermektedir ve yıllık yaklaşık 25 milyar DKK gelir elde etmektedir.

10.000’den fazla müşterisine, deniz yolu taşımacılığı ve liman terminal hizmetleri ile birlikte nakliye ve lojistik çözümleri sunmaktadır.

Milyonlarca yolcuya ise, kısa mesafe deniz taşımacılığı hizmetleri sunmaktadır.

DFDS’in 11.000 çalışanı 20’den fazla ülkede gemilerde, terminallerde, dağıtım merkezlerinde ve ofislerde görev yapmaktadır. 1866’da kurulan DFDS’in merkezi Kopenhag’dadır ve hisseleri Kopenhag borsasında işlem görmektedir.

DFDS Akdeniz İş Birimi Hakkında

Merkezi Türkiye’de bulunan DFDS Akdeniz İş Birimi, Akdeniz bölgesinde Ro-Ro hatları ve Avrupa’daki demiryolu bağlantılarını birleştiren benzersiz intermodal altyapısı ile Türkiye ile Avrupa’yı birbirine bağlamaktadır. 2018’de Akdeniz bölgesinde faaliyetlerine başlayan DFDS, 2023 yılında Akdeniz İş Birimi’nin kuruluşunun 5.yılını kutluyor. DFDS Akdeniz İş Birimi, 1000’in üzerinde çalışanıyla müşterilerine hızlı ve güvenilir taşımacılık çözümleri sunmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.