Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

DEVA PARTİSİ ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANI KELEŞ’TEN AV. ERMAN ÇALIŞKAN’A NEZAKET ZİYARETİ

DEVA PARTİSİ ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANI KELEŞ’TEN AV. ERMAN ÇALIŞKAN’A NEZAKET ZİYARETİ
23 Mart 2022 20:13 | Son Güncellenme: 23 Mart 2022 20:43
640

HABERMAX.DEVA Partisi Ümraniye ilçe başkanı Hasan Keleş, Pazar günü yapılacak olan kongresi için, (SAMİM) Serbest Meslek Mensupları Derneği Başkanı Av. Erman Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek davetiye verdi.

Serbest Meslek Mensupları Derneği Başkanı Erman Çalışkan, uzun zamandır tanıdığımız, gerek kişiliğiyle gerek sivil. Toplum Çalışmalarındaki başarısı, ile takdirimizi çok önceden kazanmış, Sayın. Mimar Hasan Keleş’i değerli dostum ve ekibine. Siyasal yaşamında başarılar diliyorum dedi.

SAMİM Başkanı Çalışkan. Birkaç yıldır. Aktif Siyasette mutlaka yer almasının toplumsal menfaate olağan kendisine ifade etmiştim diyen Çalışkan şöyle konuştu. İlçe başkanlığını yürüttüğü. Siyaset partinin ve şahsın hem ülkemize, hemde bölgemize taze kan getireceği inancım tam dedi. Ülkemiz ne yazıkki son. On yıldır, hakettiği şekilde yönetilmiyor. Genel başkanınızda, ekonominin başında olduğu, ekonomik istikrar olan 2010 öncesi dönemini çok arıyoruz maalesef dedi.

SAMİM Başkanı Çalışkan. Önümüzdeki dönemde. Sayın Genel Başkan Ali Babcan’ın ekonomik politikalarından ülkenin daha fazla istifade edeceğine inanıyorum dedi.

Av. Erman Çalışkan. Gerek kişiliğiyle gerekse STK çalışmalarında ki başarısıyla takdirleri kazanmış Değerli Dostum DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Sayın Mimar Hasan Keleş ve Y.K üyeleri Serkan Süslü ve Mehmet Muaz Uzun’ a çıktıkları yolda başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

DEVA PARTİSİ Ümraniye ilçe başkanı Hasan Keleş, teşkilatlanma başkanı ve basından sorumlu Baskan yardımcısı ile SAMİM’e geldi bir süre sohbet eden Keleş ve beraberindekiler çekilen hatıra resimle program son buldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.