Dolar 32,5036
Euro 34,8690
Altın 2.438,91
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Deva Partisi Milletvekili Elif Esen, Karabekir Cemevi’nde Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Deva Partisi Milletvekili Elif Esen, Karabekir Cemevi’nde Teşekkür Ziyaretinde Bulundu
19 Eylül 2023 21:57 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2023 22:12
356

HABERMAX.İstanbul Milletvekili Elif Esen, seçim bölgesi içerisinde yer alan Karabekir Cemevi’nde gerçekleşen seçim çalışmaları sırasında cemevi başkanı Erdal Ahi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanarak teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri de hazır bulundu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Süslü, Kazım Karabekir Cemevi Ziyaretinde Bulundu

Bugün, Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Süslü, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Kazım Karabekir Cemevi’ne yapılan bu ziyarette DEVA İl Başkanı Ali Hakan Ağaolu, Milletvekili Elif Esen ve Kazım Karabekir Cemevi Başkanı Erdal Ahi da hazır bulundu.

Milletvekili Elif Esen, daha önce ziyaret ettiği Cemevi yönetimine tekrar gelme sözü verdi. Bu söz üzerine gerçekleşen ziyarette karşılıklı samimi bir ortamda sohbet edildi. Toplantıda Cemevleri’nin karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı ve bu sorunların Meclis’te gündeme getirilmesi gerektiği vurgulandı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Süslü, Kazım Karabekir Cemevi Ziyaretinde Bulundu

Başkan Erdal Ahi, Alevilerin ibadet yerleri olan Cemevlerinin neden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlandığını anlamadıklarını dile getirerek, “Burası bir inanç merkezi, bizler de Diyanet’in aldığı bütçeden yararlanmak istiyoruz. Askerlik yapmaktayız ve bu ülkeye vergi veriyoruz, ancak bizleri tanımıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Elif Esen, Alevi toplumunun sorunlarını yakından bildiğini ve elimden geldiğince bu konuda ses olacağını belirtti. Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ise Kazım Karabekir Cemevi’ne sık sık ziyaretlerde bulunduğunu ve sorunlarını iyi bildiğini ifade ederek, “İnşallah hep birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Süslü ise her zaman Alevi toplumunun sesini duyuracaklarını ve basındaki arkadaşlara haberler konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Deva Partisi Milletvekili Elif Esen, Karabekir Cemevi’nde Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Toplantı, Karabekir Cemevi Başkanı Erdal Ahi ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın kollarının ev sahipliğinde gerçekleşti. Milletvekili Elif Esen, seçim öncesinde verdiği sözü tutarak Alevi toplumunun sorunları, talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Alevi toplumunun haklı taleplerini dile getirme konusundaki kararlılıklarını ifade etti ve “Bugün il başkanımız, ilçe başkanımız ve partililerle birlikte daha aktif çalışacağımız günlerin adımını atıyoruz” dedi.Ayrıca, Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş de toplantıda konuşma yaparak inanç sahibi insanların birbirlerine destek olacaklarını ve Alevi yurttaşların toplum için verdikleri mücadeleye destek vereceğini belirtti. Keleş, Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan ve milletvekilleriyle işbirliği yaparak sorunların çözümü için çaba harcayacaklarını söyledi. Yaklaşan seçimlerde Ümraniye’nin sorunlarına Deva olmak için hazır olduklarını vurguladı.Bu ziyaret, Deva Partisi’nin Alevi topluluğuyla işbirliğini ve yerel seçimlerdeki hedeflerini yansıtan önemli bir adım olarak kayda geçti. Alevi toplumunun sorunlarını rapor ederek destek beklediklerini dile getiren Karabekir Cemevi Başkanı Erdal Ahi, samimiyet ve dürüstlük çağrısında bulundu ve kardeşlik mesajları verdi.Toplantının ardından katılımcılara ev yapımı tatlılar ve katmerler ikram edildi. Aile fotoğrafları çekildikten sonra toplantı sonlandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.