Dolar 32,3286
Euro 34,8454
Altın 2.391,08
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Deva Partili İdris Şahin, Etraf Gazetesi Gecesinde Yerel Basını Övdü

Deva Partili İdris Şahin, Etraf Gazetesi Gecesinde Yerel Basını Övdü
9 Mart 2024 01:17 | Son Güncellenme: 9 Mart 2024 01:49
175

HABERMAX. Dün akşam Çekmeköy’de düzenlenen Etraf Gazetesi gecesinde bir konuşma yapan Deva Partisinin önemli isimlerinden milletvekili ve İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Av. İdris Şahin, yerel basına övgüler yağdırdı.

Konuşmasına “Akşamınız şen olsun ve bu güzel etkinlikte bizi buluşturan Etraf Gazetesinin değerli imtiyaz sahibi Zafer Bey kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum kutluyorum” diyerek başlayan Şahin, “Böyle bir müstesna salonda Çekmeköy’ün enlerini 15. yılında burada toplanmış olması ayrı bir güzellik ayrı bir bahtiyarlık. Yerel basın demokrasimizin nefes borusudur arkadaşlar. Çünkü basının özgür olmadığı yerde, basının kalemini rahatça kullanamadığı yerde demokrasiden bahsetmek mümkün olmaz” dedi.

Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “O yüzden 15 yıl boyunca kalemini cesurca kullanan ve bu süreç içerisinde Çekmeköy’de siz değerli hazurunun gönlünde farklı ve müstesna bir yer edinen Etraf Gazetesi’nin imtiyaz sahibini bir kere daha yürekten tebrik ediyorum. Bu tebriklerin özünden…”

Şahin, konuşmasının devamında Çekmeköy’de yerel basının son derece aktif olduğunu ve kendilerini her zaman yalnız bırakmadıklarını da sözlerine ekledi. “Bugün saat ikiden beri Çekmeköy’deyim ve yerel basının ne kadar aktif olduğunu gördüm. İlk andan itibaren yapmış olduğumuz organizasyonlarda bizi yalnız bırakmadıkları gibi uzattıkları mikrofona yapmış olduğumuz açıklamaları da an be an kamu oyu ile paylaşan Çekmeköy’ün yerel basının tümüne siz değerli hazürundan şöyle küvetli bir alkış rica ediyorum. Gerçekten güçlü kalemlerin olduğunu Çekmeköy’de bize gösterdiler” ifadelerini kullandı.

Şahin’in konuşmasından öne çıkanlar:
  • Şahin, Etraf Gazetesi’nin 15. yıl dönümünü kutladı ve imtiyaz sahibi Zafer Bey’e teşekkür etti.
  • Yerel basının önemini vurgulayan Şahin, basının özgür olmadığı yerde demokrasiden bahsedilemeyeceğini söyledi.
  • Çekmeköy’de yerel basının son derece aktif olduğunu ve kendisini her zaman desteklediğini belirten Şahin, tüm yerel basına teşekkür etti.

Eleştiriler:

  • Şahin’in konuşması, yerel basına verdiği önemi ve bu alandaki hassasiyetini göstermesi açısından dikkat çekiciydi.
  • Şahin’in yerel basına “güçlü kalemler” olarak hitap etmesi de takdirle karşılandı.

Sonuç:

Deva Partisi’nden İdris Şahin’in Etraf Gazetesi gecesinde yaptığı konuşma, yerel basına verdiği önemi ve bu alandaki hassasiyetini göstermesi açısından önemliydi. Şahin’in konuşması, yerel basın tarafından da olumlu karşılandı.

Özet

Deva Partili İdris Şahin, Çekmeköy’de düzenlenen Etraf Gazetesi gecesinde yaptığı konuşmada yerel basına övgüler yağdırdı. Şahin, 15 yıldır yayın yapan Etraf Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Zafer Bey’i tebrik ederek, yerel basının demokrasinin nefes borusu olduğunu söyledi. Şahin ayrıca, Çekmeköy’de yerel basının son derece aktif olduğunu ve kendilerini her zaman yalnız bırakmadıklarını da sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.