Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
BİST 8.979,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Değişim partisini taklit ediyorlar

Değişim partisini taklit ediyorlar
2 Temmuz 2021 13:33 | Son Güncellenme: 2 Temmuz 2021 21:20
295

AHA.Yaklaşık bir buçuk yıldır Dünya ve Türkiye’nin içinde bulunduğu Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar neredeyse unutulmuşken Ümraniye Türkiye Değişim Partisi İlçe Başkanlığı çocukları unutmadı. Parti yetkilileri, pandemi süreci boyunca salgın tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan ve ebeveynlerinin gözetiminde olan çocuklara unutulmayacak anlar yaşattı.

habermax.net haber sitesine konuşan Türkiye Değişim Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun bu etkinlikten sonra gelişen haberler neticesinde “Bizler ne zaman Değişim Çocukları dedik birilerinin aklına çocuklar geldi. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün her platformda yaptığı açıklamalar nasıl ses getirdiyse bizim de yaptığımız etkinlik ve programlar ses getirmeye başladı. Bu anlamda Türkiye Değişim Partisi gerçekten de siyasete dizayn getirdi. İBB’nin bile bugüne kadar çocuklar için yaptığı bir etkinliği biz yaptıktan sonra yapması manidar geldi.” iddiasında bulundu.

Urgun konuşmasını, “Artık Turkiye’de kimse yalnız değil kimse yatağa aç ve açıkta girmeyecek. Ümraniye’de Türkiye Değişim Partisi olarak uyumuyoruz. Mahalle ve sokakları 7/24 arkadaşlarımla birlikte geziyoruz, kimsenin endişesi olmasın. Artık halkın güvendiği bir parti var milletimizi bu sefalet ve yoksulluktan kurtaracağız” diyerek sonlandırdı.

Türkiye Değişim Partisi ilklere imza atmaya devam ediyor yaptığımız aktiviteler başkaları tarafından taklit ediliyor 

TDP Ümraniye ilçe başkanı Urgun: Türkiye’nin çocukları Değişim ile gülecek

Başkan Ömer Urgun. İBB’nin Bizim yaptığımız etkinliğin hemen akabinde çocukların aklına gelmesi başkaları tarafından taklit olarak görüldü. işte Türkiye Değişim Partisinin farkı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.