Dolar 32,1988
Euro 34,9749
Altın 2.498,35
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Cumhuriyet Kadınları Çekmeköy’de Güçlü Bir Giriş Yaptı!

Cumhuriyet Kadınları Çekmeköy’de Güçlü Bir Giriş Yaptı!
16 Aralık 2023 12:41
213

HABERMAX.Türkiye genelinde yerel seçim heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Cumhuriyet Kadınları Çekmeköy’de dikkat çekici bir aday adayı ile güçlü bir giriş yaptı. Deneyimli avukat Ayşen Muştu, Çekmeköy Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) çatısı altında aday adayı oldu. Tabii ki, işte güzel haberiniz:  Cumhuriyet Kadınları Seçim Startını Verdi: Çekmeköy'e Ayşen Muştu Damgasını Vuracak!

Ayşen Muştu İle Cumhuriyet Kadınları Çekmeköy’de Siyaset Sahnesine Renk Katıyor!

CHP Genel Merkezi’nin kadın kotasını %50’ye çıkarmasıyla birlikte, Cumhuriyet Kadınları adaylık yarışına büyük bir güçle katıldı. İstanbul’un 39 ilçesinde adaylarını belirlemeye başlayan kadınlar, özellikle Çekmeköy’de Ayşen Muştu liderliğinde dikkat çekici bir yarışa giriştiler.

Ayşen Muştu, adaylık başvurusunu gerçekleştirirken, “Biz de” diyerek kadınların gücünü ve potansiyelini vurguladı. Muştu, kadının siyasette ve yönetimde nasıl fark yaratacağına inandığını ve Çekmeköy’ü daha yaşanabilir, sürdürülebilir bir yer haline getirmek için mücadele edeceğini ifade etti.

Çekmeköy halkına seslenen Muştu, “Bu kutsal görevde, kadınların fark yaratacağına inanıyorum. Çekmeköy’ü daha güçlü, adil ve özgür kılacağımıza olan inancım tam” dedi.

Cumhuriyet Kadınları, seçim kampanyası boyunca projeleri ve vizyonlarıyla dikkat çekmeyi planlıyor. Çekmeköy’ün geleceğine damga vuracak bu heyecan verici yarışı yakından takip etmeye devam edelim!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.