Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Cuma ve cumartesi akşamları Zarifi’deyiz!

Cuma ve cumartesi akşamları Zarifi’deyiz!
5 Ekim 2023 10:07
71

HABERMAX.Lezzetine doyulmayan mezelerin en güzel eşlikçisi şarkılarla haftanın yorgunluğunu atmaya ne dersiniz? Beyoğlu denilince akla ilk gelen mekanlardan olan Zarifi, kaliteli müzik ve kaliteli lezzet arayışında olanlar için tadı damaklarda kalacak bir eğlence sunuyor. 2023-2024 sezonu için dolu dolu bir program hazırlayan mekânda sezon boyunca her cuma Greek müziğin kraliçesi Göknur sahne alırken, yüksek enerjisi ve eğlenceli sahne performansı ile Özlem Yüksek cumartesi akşamlarını unutulmaz kılacak.


20 yıllık bir Beyoğlu klasiği olan Zarifi’nin, 1800’lü yılların sonlarında yapılmış tarih kokan binasında eğlence tüm hızıyla devam ediyor.

Özlem Yüksek ile enerjiniz yükselsin!

Zarifi’de her cumartesi, geniş repertuarı ve eğlenceli sahnesiyle Özlem Yüksek sahne alıyor. 11 yıl Barış Manço’nun vokalistliğini yapan Özlem Yüksek’e eşlik eden müzisyen Sergio, enerji yükselten performanslarıyla haftanın tüm yorgunluğunu atmanızı sağlıyor. Özellikle 80’ler ve 90’lar Türkçe Pop konseptli geceleri oldukça beğenilen ikili ile unutulmaz bir cumartesi sizi bekliyor.

Güçlü sesi ve muhteşem sahne şovu ile Göknur

Her cuma akşamı sahne alan Göknur, hem Türkçe hem Greek geniş repertuvarı ve muhteşem sahne şovu ile hafta sonuna harika bir başlangıç yapmak isteyenler için harika bir alternatif sunuyor. Greek müziğin kraliçesi, güçlü sesi ve durmak bilmeyen sahne performansıyla benzersiz bir eğlence yaşatıyor.

Oryantal Dans Sanatçısı Su Selda ise, Zarifi’nin cuma ve cumartesi akşamlarına ayrı bir renk katıyor. Koreografik modern figürleri ile eğlenceyi sonuna kadar yaşatan Su Selda’nın oryantal dans şovu izlemeye değer.

İstanbul’a ve eğlence hayatına değer katan Zarifi’de birbirinden lezzetli mezeler eşliğinde keyifli bir akşam yaşamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Adres: Kâtip Mustafa Çelebi Mah. Çukurlu Çeşme Sok. 11/A Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 293 54 80 / 0501 377 20 99

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.