Dolar 32,3414
Euro 34,8554
Altın 2.385,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

COŞKUN KARADEMİR, BURAY VE CEYLAN ERTEM DOST MECLİSİ’NDE BULUŞUYOR

COŞKUN KARADEMİR, BURAY VE CEYLAN ERTEM DOST MECLİSİ’NDE BULUŞUYOR
16 Ekim 2023 16:11
77

HABERMAX.Halk müziğinin usta sanatçılarından Coşkun Karademir, Buray ve Ceylan Ertem “Dost Meclisi” başlıklı Türk halk müziği konserinde bir araya geliyor.


Anadolu ezgilerini müziğiyle buluşturan, albümleri ve konserleriyle ustalarının izini takip eden Coşkun Karademir, çok sayıda dizi, film ve belgeselin müziklerini besteledi. Solo konserlerinin yanı sıra quartet ve topluluk projeleriyle bu toprağın ezgilerini dünya müziği dinleyicileriyle buluşturan Karademir, özgün projeleriyle halk müziğine yeni bir soluk getiriyor. Coşkun Karademir, 15 Kasım’da İş Sanat’taki “Dost Meclisi” konserine farklı müzik türlerini kendine has yorumuyla dinlemeye alışkın olduğumuz Ceylan Ertem ve pop müziğin başarılı ismi Buray’ın da dâhil olmasıyla unutulmaz bir akşam yaşatacak. Sevilen türkülerin seslendirileceği konserin biletleri Biletix’te.

15 Kasım Çarşamba, 20.30’da, İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşecek “Dost Meclisi” konserinin biletleri, Maximum Kart sahiplerine %10 indirimle satılıyor. Öğrenci ve 65 yaş üzeri izleyiciler için 20 TL’den satışa sunulacak bir kontenjanın da ayrıldığı konserin biletleri, tüm Biletix gişelerinden, öğrenci ve 65 yaş üzeri biletler ise sadece İş Kuleleri ana gişeden temin edilebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.