Dolar 32,3452
Euro 34,8546
Altın 2.389,46
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Coinoxs, OxsConnect Hub ile Web3 topluluğunu bir araya getiriyor!

Coinoxs, OxsConnect Hub ile Web3 topluluğunu bir araya getiriyor!
21 Temmuz 2023 10:41 | Son Güncellenme: 21 Temmuz 2023 10:44
111

HABERMAX.Sizinle blockchain tabanlı ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Coinoxs’un, hayata geçirdiği OxsConnect Hub’a ilişkin basın bültenimizi paylaşmak isterim. Blokchain tabanlı ürün ve hizmetleriyle bilinen Coinoxs, Web3 ekosisteminde yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Marka, gelecek vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiği OxsConnect Hub projesiyle ekosistemdeki paydaşları buluşturarak, Türkiye’deki Web3 topluluğun gelişiminde öncü rol üstlenmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili detaylı içerik bültenini ekte ve aşağıda değerlendirmenize sunarım.
Soru ve dönüşleriniz için dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli ve sağlıklı çalışmalar dilerim.

Basın Bülteni

Coinoxs, OxsConnect Hub ile Web3 topluluğunu bir araya getiriyor!

Blokchain tabanlı ürün ve hizmetleriyle bilinen Coinoxs, Web3 ekosisteminde yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Marka, gelecek vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiği OxsConnect Hub projesiyle ekosistemdeki paydaşları buluşturarak, Türkiye’deki Web3 topluluğun gelişiminde öncü rol üstlenmeyi hedefliyor.

Özellikle son dönemde, Web3 alanına yönelik yatırımlarını artırarak faaliyetlerine hız kazandıran yerli girişim Coinoxs, Türkiye’deki ekosistemin gelişimi adına ciddi çalışmalar yürütüyor. Bugüne kadar geliştirdiği projelerle sektördeki atılım sürecinin etkin aktörleri arasında yer alan Coinoxs, şimdi de OxsConnect Hub projesiyle yeni bir yaklaşım benimsiyor. Bu doğrultuda OxsConnect Hub’ı açık ofis olarak kullanıma açan girişim, bu hamleyle Web3 topluluğunun bir araya gelerek fikir alışverişi yapabileceği bir atmosfer yaratmayı hedefliyor.

OxsConnect Hub ile Web3 meraklılarına ortak çalışma alanları sağlayan Coinoxs, misafirlere çeşitli fırsatlardan faydalanabilecekleri konforlu bir ortam oluşturuyor. Web3 topluluğunu merkeze alan bu proje; inkübasyon programı, network ayrıcalıkları ve özel etkinliklere katılım gibi fırsatlarla doğrudan Web3 topluluğuna hitap edecek özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle önemli bağlantılara ulaşma noktasında Web3 topluluğunu destekleyecek hub sayesinde; borsalar, geliştiriciler, girişimciler ve yatırımcıları ortak bir alanda buluşturarak, sektörü ileri taşıyacak ortaklıklarının önünün açılması hedefleniyor. Böylelikle, öncelikli olarak Türkiye’deki ekosistem hacminin büyümesi ve yeni projelerin geliştirilmesiyle küresel ölçekte başarı yakalayacak yeni girişimlere destek olunması planlanıyor.Web3 topluluğu, OxsConnect Hub’da ortak projeler geliştirebilecek

Merkezi bir lokasyonda yer alan ortak çalışma alanları hem sessiz ortamı hem dinlenme alanları hem de toplantı odalarıyla ekosistemdeki paydaşların ortak projeler geliştirmesini daha kolay bir hâle getiriyor. Böylesi bir zeminin oluşturulmasıyla birlikte yalnızca kısa vadede değil, orta ve uzun vadede yeni iş birliklerinin geliştirilmesine katkı sağlanması hedefleniyor.

Bununla birlikte, şimdiye kadar OKX Metavest ve Istanbul Blockchain Week Side Event gibi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan hub, önümüzdeki dönemde de Web3 firmalarının etkinlikleri ve özel davetlerde kullanılabilecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.