Dolar 32,4549
Euro 34,7484
Altın 2.421,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Çocukların bayramında, rengarenk yaratıcı bir dünya, Canon Creative Park’ta

Çocukların bayramında, rengarenk yaratıcı bir dünya, Canon Creative Park’ta
17 Nisan 2024 10:32
54

HABERMAX. Tüm dünyada çocuklara armağan edilen ve ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Canon’dan renkli bir etkinlik önerisi geliyor! Yaratıcı dünyası ve farklı konsepti ile bu yılki kutlamaları daha da eğlenceli kılan Canon Creative Park, çocukların hayal gücünü besleyerek bayramın neşesini ikiye katlıyor.

Yoğun dersler ve ödevler sonrası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ında okul telaşından biraz uzaklaşmak ve eğlenmek her çocuğun hakkı!

Renkli dünyasıyla birçok yaratıcı etkinliğe olanak sunan Canon Creative Park ile bu bayram çocuklar doyasıya eğleniyor. Miniklerin motor becerilerini geliştireceği ve sanat eseri niteliğinde sonuçlar açığa çıkaracağı Creative Park’ta herkesin hobisine uygun eğlenceli aktiviteler çocukları bekliyor.

Canon Creative Park, kâğıttan yapılabilecek origamiden masa oyunlarına, oyuncaklardan dekorasyonlara kadar yüzlerce ücretsiz şablon sunuyor. Hem yaratıcılıklarını hem de el-göz koordinasyonlarını eğlenerek geliştiren çocuklar, aynı zamanda aileleriyle birlikte kesme, katlama ve yapıştırma gibi birçok etkinliği bir arada gerçekleştirirken aileleriyle keyifli ve verimli saatler geçiriyor. Hep birlikte yapılacak bu aktiviteler, aile içi iletişimi güçlendirirken, çocuklara ailelerinin onlar için ayırdığı zamanı keyifle unutulmaz bir anıya dönüştürüyor.

Hem eğitici hem öğretici 

Canon Creative Park, çocuklara kendi küçük ve sonsuz yaratıcılıkla dolu dünyalarını yaratma imkânı sunarken aynı zamanda içeriğindeki eğitici öğeler ile denge oyunu, bingo, 3 boyutlu labirent, satranç gibi oyunları hazırlayarak oynamalarını da sağlıyor. Eğitici ve öğretici bu projeler; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ruhuna uygun olarak çocuklara özgüven ve bağımsızlık duygusu kazandırırken, dünyanın farklı kültürleri ve bilim alanındaki yenilikler hakkında da bilgi sahibi olmalarını sağlıyor.

Öğrenmenin en eğlenceli yolu

Canon PIXMA G3430’un kullanım kolaylığı, üstün hızı ve doldurulabilir mürekkep tankıyla eğlence hiç bitmiyor! Sadece çocukların değil, yediden yetmişe herkesin ilgi alanına göre bir şeyler bulabileceği Creative Park, sunduğu çeşitlilikle hayal gücünü besliyor. Oyna ve Öğren kategorisinde en sevilen hayvanları, arabaları, meslekleri ve hatta ülkelerin ikonik sembollerini yaşam alanlarınıza taşıyarak, yaratıcılığınızı yeni boyutlara ulaştırıyor.

Bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Canon Creative Park’ın sunduğu renkli dünyayla unutulmaz anılara şahitlik ediyor!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.