Dolar 32,2572
Euro 35,0822
Altın 2.466,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Çocuk İşçiliğiyle Mücadelede Medyanın Rolü

Çocuk İşçiliğiyle Mücadelede Medyanın Rolü
12 Temmuz 2023 17:28
109

HABERMAX.ILO Türkiye Ofisi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı koordinasyonunda kapsamlı bir Çocuk İşçiliği ile Mücadele Programı yürütmektedir. Bu program kapsamında 2023 yılı sonu itibarı ile toplam 18.300 çocuğun çalışma hayatından çekilmesi ve/veya çalışmaya başlamasının önlenmesi hedeflenmektedir.  Fotoğraf açıklaması yok.

Bu doğrultuda yürütülen çalışmalardan birisi de, çocuk işçiliği konusunun medyada doğru şekilde yer alması ve çocuk işçiliği konusunda kamuoyu nezdinde farkındalığın artırılması için ulusal ve yerel medya çalışanlarına yönelik Medya Seminerleri olup bu seminer içeriğinin sadece katılanlarla sınırlı kalmaması için bir e-kitap hazırlanmış, ekte bilgi ve istifadenize sunulmaktadır.

Bu e-kitabın tüm çalışanlarınız ile paylaşılmasının, çocuk işçiliği ile mücadelenin önemiyle ilgili toplumsal farkındalık yaratılmasında faydalı olacağı düşüncesiyle kitabı ekte bilgi ve değerlendirmenize sunuyor, değerli katkılarınız için teşekkür ediyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.