Dolar 32,2171
Euro 34,6503
Altın 2.391,18
BİST 10.202,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Çınar Spot mağazası Ataşehir’de açıldı

Çınar Spot mağazası Ataşehir’de açıldı
18 Kasım 2020 13:42 | Son Güncellenme: 18 Kasım 2020 13:48
1.119

AHA.Sıfır ve ikinci el alım satım mağazası olan Çınar Spot, Ataşehir’de açıldı. Mağaza işletmecisi Vedat Yıldız, “Biz Ataşehir bölgesinde gördüğümüz eksiklikten dolayı bu spot mağazasını açtık.” dedi.

İstanbul Ataşehir ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Caddesinde açılan Çınar Spot mağazası, sıfır ve ikinci el alım satım ürünleriyle hizmete girdi.
Mağaza işletmecisi Vedat Yıldız, “Bizim amacımız dar gelirli ailelere ve öğrencilere buradan ucuz ürün temin edip hayır dualarını almaktır. Biliyorsunuz ünlü mağazaların reyonlarına vatandaş yaklaşıyor ama sadece karşıdan camekândan seyrediyorlar. Bu eksikliği gördük ve Çınar Spot mağazasını açma kararı aldık. Bizde her türlü ürün mevcut; beyaz eşyadan, koltuk takımına,masa sandalye, bisiklete kadar hem alıyoruz hem satıyoruz. Bunun yanı sıra nakliye hizmeti de vermekteyiz.” dedi.

Yıldız sözlerini, “Vatandaşın eşyalarını değerinden alıyoruz, cüzi bir rakamla satıyoruz. Amacımız bölgedeki eksikliği gidermek.” diyerek tamamladı.

Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Caddesi No:81 Ataşehir/istanbul

ÇINAR SPOT TELEFON:05364632626

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.