Dolar 32,2626
Euro 34,7653
Altın 2.450,45
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

CHP’nin Beşiktaş adayı Rıza Akpolat HAYTAP’a ‘söz verdi’

CHP’nin Beşiktaş adayı Rıza Akpolat HAYTAP’a ‘söz verdi’
10 Mart 2019 01:23
557

AHA.CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, HAYTAP ile bir araya geldi ve “Söz Veriyorum” protokolünü imzaladı.CHP'nin Beşiktaş adayı Rıza Akpolat HAYTAP'a 'söz verdi'

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor, Akpolat gittiği her yerde büyük bir coşku ve ilgi ile karşılanıyor.

Bugün de HAYTAP ile bir araya gelen Akpolat, İstanbul’da bir ilki gerçekleştirdi ve HAYTAP Genel Başkanı ve Haytap Genel Koordinatör Alev Şengül, Haytap Saha Sorumlusu Zuhal Arslan ile bir araya geldi ve Haytap üyesi Jack Russell Terrier cinsi BELLA isimli köpek ile birlikte  “SÖZ VERİYORUM” protokolünü imzaladı.Protokolde hayvanların yaşam haklarını korumaya ve mevcut durumlarının daha iyi olması ve geliştirilmesi için söz verildi.

Hayvan Hakları Federasyonu Genel Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat “Beşiktaş Belediye Başkan Adayımız sayın Rıza Akpolat ile bugün keyifli ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Kendisini CHP örgüt içi aktif görev yaptığı zamanlardan tanıyoruz. Can dostlarımıza dair en donanımlı bilgiye ve hassasiyete sahip başkanlardan. Bu nedenle İstanbul ‘da ilk başlangıç protokolümüzü kendisiyle imzalamak istedik.

Ülke çapındaki örnek çalışmalarımızdan bahsettik. Kendisinden tüm Türkiye’ye örnek olacak projeler duyduk. Çok mutlu olduk. Hayvan rehabilitasyon merkezi ve hayvan ambulansı başta olmak üzere, can dostlarının yaşam kalitesini arttıracak, veterinerlik hizmet faaliyetlerini çoğaltacak çok işler yapacak.

Görüşme sonunda birlikte başkan adayımızla ‘Söz Veriyorum’ protokolümüzü minik sözcümüz BELLA ‘nın şahitliğinde imzaladık. HAYTAP ailesi olarak kendisine teşekkür ediyor,seçimde başarılar diliyoruz” dedi.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, böyle bir protokol imzalamaktan ve HAYTAP ile bir araya gelmekten dolayı çok memnun olduklarını, özellikle Hayvan Hakları konusunda oldukça hassas olduklarını ve bir çok proje geliştirdiklerini söyledi.

Akpolat “Beşiktaş sokak hayvanlarının genel anlamda huzurlu yaşadığı, hayvanseveri bol bir semt. Sokak hayvanları Beşiktaş’ta kent kültürünün bir parçası, Yaralanan veya hastalanan hayvanlar için, Acil bölümü de olanbir Hayvan Hastanesi ve Hayvan Bakım Merkezi kuracağız.

Vatandaşlarımız kısa veya uzun süreli olarak hayvanlarını bu bakım merkezine güvenle bırakabilecekler. Hayvan Hastanemizin ambulansıdaolacak. Ambulansta her daim veteriner hekimin ve her türlü ekipman hazırbulunacak.

Ambulans, sokakta hayvanlara acil müdahalede bulunarakonları tedavi edecek. Parklarımızı, bahçelerimizi ziyaret eden çocuklu ailelerimizin buraların hijyeni konusundaki hassasiyetini biliyoruz.

Hem evcil hayvan sahibi vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz hem de bahçelerimizin temizlik işlerini sıkı tutacağız. Mama desteği vereceğiz. Kedive köpek evleri yapacağız ki, can dostlarımıza soğuk kış günlerinde sığınakolsun, ayaklarını yerden kessin. Ama bunları yerleştireceğimiz yerleri de çok dikkatli seçeceğiz. Evlerimizi, semt sakinlerimiz ve muhtarlarımızlamutabık kaldığımız noktalara koyacağız. “ dedi.

gerçek gündem

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.