Dolar 32,2233
Euro 34,6519
Altın 2.391,46
BİST 10.195,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

CHP’Lİ TEKİN BEYKOZ’DA KONUŞTU

CHP’Lİ TEKİN BEYKOZ’DA KONUŞTU
27 Haziran 2021 14:38
290

AHA.CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Beykoz’un sorunlarıyla ilgili açtı ağzını yumdu gözünü.CHP Genel Sekreterliği ve İstanbul İl Başkanlığı gibi görevlerde bulunan CHP’nin ağır toplarından Milletvekili Gürsel Tekin, Beykoz Aktüel Gazetesi’ne konuştu.Gürsel Tekin: Beykoz’da 20 yıldır çözülmemiş imar sorununun çözümü sandıktır!
“Beykoz’da tek kimlik Beykozluluktur”

Beykoz’un yeşilinin mavisinin bir başka güzel olduğunu belirten İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Beykoz, İstanbul’un akciğeridir. İstanbul’da semt kültürünün olduğu ve halen daha bu ruhun korunduğu nadide ilçelerimizden biridir. Yenimahalle, Kavacık, Soğuksu ve Gümüşsuyu başta olmak üzere ara ara gelir dostlarımızın, hemşerilerimizin misafiri oluruz. Şunu çok açık gördüm ki, Beykoz’da tek memleket ve tek kimlik sadece Beykoz. Bu da gurur verici bir birliktelik” ifadelerini kullandı.“Sorunlar kablumbağa hızıyla çözülüyor”

Beykoz’un doğru yönetilmediğini belirten Gürsel Tekin, “Beykoz’da imar sorunu var. Beykoz’da tapusunu alamayan vatandaşlar var. Beykoz’da halen daha mahkemelik alanlar var. (Yenimahalle sarı alanlar) Beykoz’da sosyal yardımla geçinen insan sayısı her geçen gün artıyor. Uyuşturucu kullanımı toplumu tehdit ediyor. Önceden işçi semti Paşabahçe vardı, fabrikalar vardı. Şimdi sadece işsizlik var Beykoz’da. 20 yıldır aynı iktidar var. Aynı Belediye var. Başkanlık sisteminde herşey hızlı olacak dediler! Beykoz’un sorunları kaplumbağa hızında mı çözülecek? Sen 20 yıldır her yerde tek başına iktidar ol ama tüm sorunların sebebi 2 yıllık İBB Başkanı olsun. Böyle siyaset olmaz arkadaş” dedi.“Beykozlu Beykoz’da kalacak mı?”

Beykoz’da vatandaşların tek mutluluğunun Beykoz’da yaşamak olduğunu belirten Gürsel Tekin, “Önceden kaldırım açılışı yaparak gülünç duruma düşen bir Beykoz Belediyesi vardı. Şimdi ise yıkımlarla anılan, gözyaşlarına sebep olan bir anlayış var. Eğer bir yapı kaçaksa bina yapılırken neredeydiniz? Hadi yapıldı neden o binalarda ki vatandaşlara ümit verildi? Neden yapı kayıt belgesi verildi? Seçimden önce başka sonra başka olmaz. Kural, kanun, kitap neyse  o dur ve herkese karşı aynı olmalıdır. Beykoz’da ki insanların Beykoz ile ilgili tek mutlulukları Beykozlu olmak ve Beykoz’da yaşamak. Beykozluların kafasındaki en büyük soru işareti ise Beykozlu Beykoz’da kalacak mı sorusu” dedi.“Beykoz’un sorunlarının çözümü sandıktan geçiyor”

Beykoz ile ilgili her konunun TBMM’de ki yılmaz savunucusu olan Tekin, “Beykoz’un sorunlarını TBMM çatısı altına taşıyoruz. Çözümü için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Beykoz’da 20 yıldır çözülmemiş imar sorunu var. Beykoz’un sorunlarının tek bir çözümü var. O da sandıktan geçiyor. Sandıkta değişim olmadan Beykoz’da imar çıkmaz. Bugüne kadar da çıkmadı” dedi.

Gazetelerimizi yakından takip ettiğini belirten İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Beykoz, Şile ve Ataşehir’de Aktüel var. Anladığım kadarıyla Anadolu yakasına karargah kurmaya kararlısınız. (Gülüyor) Hem Twitter adresimden, hem whatsappa gelen haberlerden gazetelerinizi yakından takip ediyorum. En önemli özelliğiniz ise tarafsız bir gazeteciliği benimsemeniz. Twitter’da da takipleşiyoruz görüyorum, siyasi partilerin birçoğuyla röpartajlarınız var. Olması gereken bu ama sizinde işiniz zor. Ne İsa’ya ne de Musa’ya yaranabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK-CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GÜRSEL TEKİN

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.