Dolar 32,3093
Euro 34,7753
Altın 2.396,84
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

CHP’li Ramis Topal Amasya’da Anakra’ya, Baharı geçireceğiz

CHP’li Ramis Topal Amasya’da Anakra’ya, Baharı geçireceğiz
30 Mart 2023 17:58 | Son Güncellenme: 30 Mart 2023 18:00
147

HABERMAX.Ülkemizde 14 Mayıs 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için süreç hızla devam etmektedir.

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili seçimi için hazırlıklar sürerken Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal,28’inci Dönem aday adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Örgütü ile Bir araya geliyor .

CHP’li Ramis Topal Amasya CHP il başkanlığında 31 Mart Cuma günü düzenliyeciği aday tanıtım programı ile Amasya CHP örgütleri ile bir araya gelecek .

#BAŞLIYORUZ

31 Mart 2023 – Cuma

SAAT : 11:00 – Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhacıköy İlçe Örgütü ziyareti

SAAT : 12:00 – Cumhuriyet Halk Partisi Merzifon İlçe Örgütü ziyareti

SAAT : 14:00 Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanlığı Aday Adayı tanıtım programı

1 Nisan 2023 – Cumartesi

SAAT : 10:00 – Cumhuriyet Halk Partisi Suluova İlçe Örgütü ziyareti

SAAT : 13:00 – Cumhuriyet Halk Partisi Göynücek İlçe Örgütü ziyareti

SAAT : 16:00 – Cumhuriyet Halk Partisi Taşova İlçe Örgütü ziyareti

2 Nisan 2023 – Pazar

11:00 – Cumhuriyet Halk Partisi Hamamözü İlçe Örgütü ziyareti ve esnaf ziyareti

#geliyorgelmekteolan

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ” Demokrasimizin yaşam mücadelesi verdiği bu dönemde üstlendiği tarihsel görev ve sorumluluğun bilincinde, Genel Başkanımız ve Türkiye yeni yüzyılının yüz akı olacak Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yol arkadaşlarımızla birlikte haksızlığı, hukuksuzluğu, adaletsizliği ve her türlü karanlık odakları 14 Mayıs’ta sona erdireceğiz.Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kademelerinde görev almış ancak görev süresi bitse de sorumluluğum bitmedi diyerek örgütümüz ile birlikte, nerede olmamız gerekiyorsa bir nefer gibi çalışmış olmanın iç huzurunu ve gururunu yaşıyorum.

Mücadelemizin gücüne güç katmak,

Genel Başkanımız ve Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun en öndeki neferi olmak, geçmişten gelen bilgi ve tecrübem ile birlikte tüm mesai ve enerjimi Amasya halkının huzuru, refahı için, daha demokratik bir yönetim, daha sosyal bir devlet ilkesini benimsemiş bir anlayışla adaleti tesis etmek için Amasya’nın Milletvekili aday adayıyım.Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Yüzyılına yeni umutlar için yola çıkıyoruz. Şimdi hep birlikte Halil İbrahim Sofrasına oturma zamanı.Şimdi bu sofranın tek sahibi olan halkımıza hak ettiği hizmeti verme zamanı. Biz bu ülkeyi yeniden inşa edeceğiz.Borcumuz budur.Ödenecek bu borçta benim payıma düşende şimdi daha çok çalışmak, aydınlık bir Türkiye’nin inşası için, ülkemin huzura, refaha, adalete ve demokrasiye ulaşacağı güne kadar cesaretle mücadele etmektir.

Şafak söktü!

Aydınlık, güzel ve huzurlu Türkiye’ye çok kısa zamanda kavuşacağız! Güzel aydınlık günleri birlikte karşılayacağımız tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Başlıyoruz, yolumuz açık olsun! ” ifadesini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.