Dolar 32,2729
Euro 34,8078
Altın 2.435,93
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

CHP’li Milletvekili Tekin’den Anneler Günü mesajı

CHP’li Milletvekili Tekin’den Anneler Günü mesajı
10 Mayıs 2020 16:11 | Son Güncellenme: 10 Mayıs 2020 16:24
356

AHA.HP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 10 Mayıs günü kutlanacak olan Anneler Günü için mesaj yayınladı. Tekin mesajında, annelerin karşılıksız sevgi, hoşgörü ve fedakarlığın simgesi olarak tanımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Tekin, “Kadınlarımızın genel görev ve çalışmalarda paylarına düşen işlerden başka, en önemli, en hayırlı, en faziletli bir ödevleri de ‘İyi anne’ olmalarıdır.” diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi annelerimiz evlatlarının geleceğini, toplumun da temelini inşa eder. Yaşamımızın her döneminde sevgisini ve desteğini yanımızda hissettiğimiz, bizleri bin bir emekle, fedakârlıkla ve sevginin en güzeliyle yetiştiren, her şeyimizi borçlu olduğumuz annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz elbette mümkün değildir. Bu nedenle hayatımızda yeri doldurulamayacak kadar özel, önemli ve kıymetli olan, elleri öpülesi annelerimizi yılın bir günü değil her zaman hatırlamalı, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Her daim baş tacımız olan annelerimiz sevgilerin en yücesine layıktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta annem olmak üzere ebediyete intikal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ulu Önder Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve bu ülke için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere bugünlerimizi borçlu olduğumuz tüm annelerimizin önünde saygıyla, minnetle eğiliyorum” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.