Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ÖĞÜT KORONOVİRÜSE YAKALANDI

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ÖĞÜT KORONOVİRÜSE YAKALANDI
27 Mart 2020 00:54 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 14:03
447

AHA.CHP Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Koranavirüs şüphesiyle tedavi altına alındı. Pazar günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kız kardeşi Fikriye Dalgıç’ın Sancaktepe Sarıgazi Cem Evinde yapılan törenine katılan CHP İstanbul Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, kameramıza Koranavirüs konusunda çarpıcı açıklamada bulunarak tehlikeye dikkat çekmişti.

İRAN SINIRINI KONTROL EDEMEZSEK!

Gazeteci Durmuş Acar’ın sorularını yanıtlayan CHP Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, şunları dile getirmişti, Öğüt, “Çok dikkat etmemiz lazım, biz cenazeye geldik ama doğru bir şey yapmadık. Büyük salgınlara yol açabilecek bir şey. Özellikle İran girişleri kontrol etmemiz gerekiyor. İnanılmaz bir salgın olabilir diye korkuyorum. Havaalanı ve gümrükleri kontrol edebiliyoruz, ama İran sınırını kontrol edemezsek ve edemediğimizi düşünüyorum.”

KORONAVİRÜS SALGINININ UZUN GÜNLERİ OLACAK

Gazeteci Durmuş Acar efendim Milletimiz meydan okuyor sizce doğrumu?

Vatandaşlara çağrı da bulunan Kadir Gökmen Öğüt, “Kendi evlerine gidiyorlarsa mesele yok, dolaşmaya çıkıyorlarsa mesele yok. Ama burun buruna oturuyorlarsa o kötü. Güneşli hava sağlıklı ama mesele iç içe olmamaları gerekiyor. Sosyal mesafeyi korumaları gerekiyor. Bu durumun daha uzun günleri olacak. Bunlar bir haftalık sıkıntılar” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.