Dolar 32,5694
Euro 34,9827
Altın 2.455,55
BİST 9.777,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

CHP’Lİ GÜRSEL TEKİN ‘PAZARDA YANGIN VAR’

CHP’Lİ GÜRSEL TEKİN ‘PAZARDA YANGIN VAR’
10 Ağustos 2021 15:17 | Son Güncellenme: 10 Ağustos 2021 15:59
224

AHA.Hal esnafını ziyaret eden CHP Milletvekili Tekin, “Hal esnafın memnun değil, pazarcı memnun değil, üretici memnun değil, hele vatandaş bu durumdan hiç memnun değil” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek hal esnafını ziyaret etti. Hal esnafı ile görüşen Tekin, İstanbul Sebze Meyve ve Bostancılar Derneği üyelerinin hale ilişkin sorunlarını dinledi.

‘PAZARDA YANGIN VAR’

İstanbul’daki pazar yerlerini dolaştığını belirten Tekin, “Pazarlarda şu anda yangın var. Hal esnafında da şu anda yangın var. Hal esnafın memnun değil, pazarcı memnun değil, üretici memnun değil, hele vatandaş bu durumdan hiç memnun değil. Demek ki burada bir sorun var. Bu sorunlar çözülmediği takdirde derinleşerek için çıkılamaz bir hal alacaktır. Ülkeyi yönetenler hamaseti bırakıp tıpkı benim gibi esnaf gezecekler” dedi.

‘YENİDEN ÜRETEN BİR ÜLKE OLMAMIZ LAZIM’

Haldeki fiyatları değerlendiren Tekin, “Esnaf borç batağında yaşıyor. Binlerce esnaf icralık olmuş durumda. Hal esnafı çok mağdur durumda, can çekişiyor. Aldıkları sebze ve meyveleri satamıyorlar. Vatandaşın alım gücü düşmüş durumda. Ülkede tarımın bitirilmesinin sonucunu yaşıyoruz. Bizim yeniden üreten bir ülke olmamız lazım” dedi.

KAYNAK-CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ.GÜRSEL TEKİN

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.