Dolar 33,9924
Euro 37,8627
Altın 2.822,34
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Öğrencilere Müjde: Bilet Ücretlerinde %75 İndirim

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Öğrencilere Müjde: Bilet Ücretlerinde %75 İndirim
31 Temmuz 2024 16:40 | Son Güncellenme: 31 Temmuz 2024 16:45
205

HABERMAX. Ulaşımda Büyük İndirim. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okulların açılmasına kısa bir süre kala öğrencilere büyük bir müjde verdi. Bozbey, öğrenci bilet ücretlerinde %75 oranında indirim yaparak, bilet fiyatını 5 TL’ye düşürdü. Bu karar, hem veliler hem de öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.Resim

Başkan Mustafa Bozbey’in Açıklamaları

Başkan Mustafa Bozbey, bu indirim kararını duyururken, “Öğrencilerimizin eğitimlerine daha rahat bir şekilde devam etmeleri ve ailelerinin yükünü hafifletmek amacıyla bu kararı aldık. Gençlerimizin geleceği bizim için çok önemli ve onların eğitim hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Veliler ve Öğrencilerden Olumlu Tepkiler

Öğrenci biletlerindeki bu büyük indirim haberi, Bursa’da öğrenim gören öğrenciler ve onların aileleri tarafından sevinçle karşılandı. Veliler, ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde böyle bir indirimle rahat bir nefes alacaklarını belirterek, belediyeye teşekkür ettiler.

Ekonomik Destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu kararı, öğrencilere ekonomik bir destek sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda eğitim hayatlarını daha ulaşılabilir ve kolay hale getirmeyi amaçlıyor. Öğrenci biletlerinin 5 TL’ye indirilmesi, ulaşım masraflarını önemli ölçüde azaltarak öğrencilerin bütçelerine katkı sağlayacak.

Diğer Şehirlere Örnek Olabilir

Bu indirim kararı, Türkiye genelinde öğrenci ulaşım ücretleri konusunda atılmış önemli adımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Diğer büyükşehirler için de örnek teşkil edebilecek bu uygulama, öğrencilerin eğitim hayatlarını desteklemek adına atılmış büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sonuç

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in öğrenci bilet ücretlerindeki %75 indirim kararı, şehirdeki öğrencilerin ekonomik yükünü hafifletmek ve onların eğitim hayatlarını desteklemek amacıyla atılmış önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Bu uygulama, veliler ve öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmış durumda. Darısı diğer büyükşehirlere!

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.