Dolar 32,3533
Euro 34,7846
Altın 2.393,80
BİST 10.260,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP’Lİ BELEDİYELERİN FARKI TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN GÜZEL ESERLERİ BİLECİK’TE SESLENDİRİLDİ

CHP’Lİ BELEDİYELERİN FARKI TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN GÜZEL ESERLERİ BİLECİK’TE SESLENDİRİLDİ
22 Temmuz 2019 19:32
537
AHA.Bilecik Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen ‘’Güzel Geceler’’ etkinliği kapsamında sahne alan TRT Ses Sanatçısı Ayfer Er, Türk Sanat Müziğinden birçok güzel eseri, Bilecikliler için seslendirdi.
Pelitözü Gölpark Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, sanatçı ve ekibine çiçek taktim etti.

Bileciklilerin her hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydeden Başkan Semih Şahin, fiziki hizmetler ile birlikte kültür sanat anlamında da Bilecik’e güzel hizmetler sunacaklarını kaydetti.

SANATÇI AYFER ER:

‘’BİLECİK’İN GÜZELLİKLERİYLE MARKA BİR KENT OLACAĞINA İNANIYORUM’’

Bileciklilerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sanatçı Ayfer Er ise kendisini Bileciklilerle buluşturduğu için Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin’e teşekkür etti.

Bilecik’in her yönüyle güzel bir şehir olduğunu kaydeden Er, Belediye Başkanımız Şahin’in çalışmalarıyla Bilecik’in marka bir şehir olacağını söyledi.

Konserin sonunda Sanatçı Ayfer Er’e türküsünde eşlik eden Serpil Şahin, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.