Dolar 32,3025
Euro 34,9876
Altın 2.449,93
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

CHP’li Belediyeler kimseyi ayrıştırmadan hizmet ediyor Başkan Tanju Özcan’dan 5 bin kişiye kandil pilavı ikramı

CHP’li Belediyeler kimseyi ayrıştırmadan hizmet ediyor Başkan Tanju Özcan’dan 5 bin kişiye kandil pilavı ikramı
8 Kasım 2019 18:23
518

AHA.Mevlid Kandili dolayısıyla Bolu Belediyesi tarafından 5 bin kişiye pilav ikramında bulunuldu.  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan vatandaşlara pilav ikram ederek kandillerini kutladı.

Bolu Belediyesi İslam âlemi için önemli günlerden biri olan ‘Mevlid Kandili’ nedeniyle belediye önünde 5 bin kişiye kandil pilavı dağıttı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce aşevinde hazırlatılan 5 bin kişilik pilav, Cuma namazı sonrası vatandaşlara ikram edildi.  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yemek tezgahın başına geçerek, Mevlid Kandillerini kutladığı Bolululara pilav ve ayran ikramında bulundu.

Yaklaşık 5 bin kişilik etli pilav kısa sürede tükenirken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada yaptığı açıklamada, “Tüm ilam âleminin Mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyorum. Nice kandillere, sağlıkla, sıhhatle, mutluluk ve huzurla ermeyi Rabbim nasip etsin. Tabi kandiller ve özel günlerimizde toplum olarak bir araya geliyoruz. Bu günkü kandil aynı zamanda Cumaya denk geldi. O anlamda bizde vatandaşlarımıza küçük bir ikramda bulunalım istedik. Hem de karşılıklı olarak birbirimizin kandilini vatandaşlarımızla tebrik etmiş olduk. Nice huzurlu, mutlu kandiller yaşamayı Rabbim nasip etsin” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.