Dolar 32,5419
Euro 34,8971
Altın 2.433,80
BİST 9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

CHP’li Başkan Karalar’dan: Covid-19 Testi Pozitif Çıkan Ihtiyaç Sahibi Vatandaşlara Kahvaltı Ve Sıcak Yemek

CHP’li Başkan Karalar’dan: Covid-19 Testi Pozitif Çıkan Ihtiyaç Sahibi Vatandaşlara Kahvaltı Ve Sıcak Yemek
5 Aralık 2020 21:40 | Son Güncellenme: 5 Aralık 2020 21:45
798

AHA.Kahvaltınız ve yemeğiniz kapıda, güzel günler yakında. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük önem verdiği, halkın ihtiyaçlarını belirleyip, giderilmesini sağlayan, sorunları ilgili birimlere aktaran ve şefkat köprüleri kuran Adana Büyükşehir Belediyesi Derman Ekipleri bu kez Covid-19 hastalarına kahvaltı ve sıcak yemek ulaştırıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Covid-19 testi pozitif olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kahvaltı ve sıcak yemek bizden” mesajı verdi.

e-Devlet ve e-Nabız üzerinden Covid-19 pozitif olunduğunu gösterir belgenin Whatsapp hattı üzerinden Adana Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilmesi halinde Derman ekipleri kahvaltı ve sıcak yemek ulaştıracak. Kahvaltı ve sıcak yemek servisi, karantina süresi bitene kadar devam edecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi Whatsapp destek hattı: 05354540101

Detaylı bilgi ve destek için: 153

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.