Dolar 32,3701
Euro 34,7315
Altın 2.394,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

CHP’li Başkan Dr. Canan Kaftancıoğlu: Benim İçin En Yetkili Mahkeme Toplumun Vicdan Mahkemesidir.

CHP’li Başkan Dr. Canan Kaftancıoğlu: Benim İçin En Yetkili Mahkeme Toplumun Vicdan Mahkemesidir.
4 Şubat 2021 02:28 | Son Güncellenme: 4 Şubat 2021 02:29
1.293

AHA.İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu: Benim İçin En Yetkili Mahkeme Toplumun Vicdan Mahkemesidir.
İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu davaya ilişkin; “Her zaman olduğu gibi halkın ve kentin haklarını savunmaya devam edeceğim. Açılan mesnetsiz davalar şahsımdan ziyade toplumu sindirmek ve korku toplumu yaratmak içindir. Benim için en yetkili mahkeme toplumun vicdan mahkemesidir ve sarayın pergolacısı da dahil hiç kimse beni haklı mücadelemden vazgeçiremeyecektir.” şeklinde yorum yaptı.

İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu: Benim İçin En Yetkili Mahkeme Toplumun Vicdan Mahkemesidir.
Fahrettin Altun’un kamu arazisine usulsüz bir şekilde inşaat yapmasının ardından İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu hakkında evinin fotoğraflandığı iddiasıyla “Suç işlemeye tahrik”, “Suçu ve suçluyu övmek” suçlamalarıyla ilgili 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığına yönelik henüz elimize ulaşmış bir tebligat bulunmamaktadır.İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu hakkında açılan bu davayı da daha önceki hukuki süreçlerde olduğu gibi basından öğrendiğimizi bilgilerinize sunarız.

İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu davaya ilişkin; “Her zaman olduğu gibi halkın ve kentin haklarını savunmaya devam edeceğim. Açılan mesnetsiz davalar şahsımdan ziyade toplumu sindirmek ve korku toplumu yaratmak içindir. Benim için en yetkili mahkeme toplumun vicdan mahkemesidir ve sarayın pergolacısı da dahil hiç kimse beni haklı mücadelemden vazgeçiremeyecektir.” şeklinde yorum yaptı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.