Dolar 32,4042
Euro 34,5714
Altın 2.382,68
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

CHP’li Aday Adayı Seyfettin Yıldırım Çekmeköy’de esnafın ve vatandaşın ilgi odağı oldu

CHP’li Aday Adayı Seyfettin Yıldırım Çekmeköy’de esnafın ve vatandaşın ilgi odağı oldu
5 Aralık 2018 12:58 | Son Güncellenme: 5 Aralık 2018 14:32
623

AHA. Her gün Çekmeköy esnafını tek tek gezerek hal ve hatırını soran CHP Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Yıldırım, vatandaşların ilgi odağı oldu. İlçede sıkmadık el bırakmayan CHP’li aday adayı “Ben kazanırsam parti ayrımcılığı yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğim” dedi. Gündüz esnaf ziyaretleri akşamları da ev ev dolaştığını, hasta ziyaretleri yaptığını söyleyen Yıldırım “Halka dokunmadan bir yere gelemezsiniz” diyerek ilçe halkına güzel vaatlerde bulundu.

Bölgenin sevilen iş adamlarından, Çekmeköy Belediyesi Başkan Aday Adayı Seyfettin Yıldırım ilçede sıkmadık el dolaşmadık esnaf bırakmadı. Geçtiğimiz günlerde Şahinbey Caddesindeki esnafları dolaşırken Fırat Berber Salonu sahibi Mahmut Yurtseven’i ziyaret etti. Müşterilere kendini tanıttıktan sonra berberde tıraş olan Yıldırım Esnafın gönlünü kazandı. Esnaf Mahmut Yurtsever ve Azim Bulgu “Gerçekten de bizim istediğimiz başkan böyle olmalı. Halkın içinde, esnafın sorunlarını dinleyen sıcak siyasetçiler istiyoruz. Havaya bakan değil insanların gözünün içine samimi ve içten bakan yöneticiler istiyoruz. Halkımızın buna ihtiyacı var” dediler. CHP’li Başkan Aday Adayı Seyfettin Yıldırım ise “Sizin söylemleriniz beni mest etti gerçekten. Evet, haklısınız siyasetçi dediğiniz halkına dokunmalı, hal ve hatırını sormalı. Ben CHP’nin adayıyım inanın hiçbir partili gözetmeksizin rozetimi bir kenara koyarak çalışmak istiyorum. Tabii ki benim partim Cumhuriyet Halk Partisi ama bir beldede belediye başkanı olmak istiyorsan herkese eşit ve adil olacaksın. Ben sizin dediğiniz gibi biri olmak İçin bu göreve talip oldum. Birlikte yöneteceğiz, birlikte çalışacağız, birlikte dayanışma içinde olacağız” dedi.

Fırat Berber Salonundaki müşterilerle tanışma fırsatı bulan Yıldırım, sıcak İlgiyle karşılandı. Bir vatandaş “Ben eski Refah Partiliyim Sayın Başkanım, sizi sevdim birlikte Çekmeköy’de görüş alışverişi yapabilirim” dedi.  Aslen Erzurumlu olduğunu söyleyen müşteri İsmail Bey ise ilçede hizmetin sıfır olduğunu söyleyerek “Bakınız caddelerde ellerinizi yıkayacak çeşme yok. Defalarca dedik ama dinleyen olmadı. En büyük sorunlardan biri de tuvalet eksikliği. İnsanların gireceği tuvalet yok. Yaşlı insanlarımız ve çocuklu anneler ihtiyaçlarını gidermek için esnafa utanarak sorup rica ediyor. Neden her parkta WC olmasın? Neden her caddenin başında birer musluk olmasın?” diye serzenişte bulundu. CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Yıldırım “Evet haklısınız sizlerin fikirlerine katılıyorum. Söylediklerinizi not aldım, inşallah bana destek olursanız ben de başkan seçilirsem bu dediklerinizi gerçekleştireceğim” dedi. Tıraş olduktan sonra esnafın gönlünü kazanarak muhabbet eden Yıldırım, güzel temennilerle ayrıldı.

Haber-Foto: habermax.net

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.