Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI SUAT ÖZÇAĞDAŞ: BANA SALDIRANLAR BU YAYINI İZLESİNLER

CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI SUAT ÖZÇAĞDAŞ: BANA SALDIRANLAR BU YAYINI İZLESİNLER
28 Nisan 2020 12:05 | Son Güncellenme: 28 Nisan 2020 12:57
589

AHA.Son birkaç gündür yandaş basın organlarında büyük bir saldırı kampanyası ile karşı karşıya kalan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, “kamu çıkarlarını korumak için Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Boğaziçi Kanunu aykırı yaptığı işlerle ilgili bölgede kamu haklarını korumak amacıyla incelemeler yaptığım için 21 Nisan gecesinden bu yana iktidar medyası tarafından saldırı altındayım” dedi.

Karantinatv’de Necdet saraç’ın Farklı Çizgi adlı programına katılan Suat Özçağdaş önemli açıklamalar yaptı ve “bana saldıranlar bu yayını izlesinler, eminim birçoğu bu yayını izledikten sonra paylaşımını silecektir” dedi.

Suat Özçağdaş şunları söyledi: Fahrettin Altun’un Boğaziçi Kanunu aykırı yaptığı işler ve aldığı ihale var. 258 TL’ye boğaza nazır bir araziyi kiraladı. Bana saldıranlar bu yayını izlesinler, eminim birçoğu bu yayını izledikten sonra paylaşımını silecektir. Sonra da düşünsünler. Ben CHP Üsküdar ilçe başkanı ve Üsküdar Belediye Meclisi’nde grup başkanıyım, halk adına görev yapıyorum. Kamunun çıkarını kollamak ne zamandır suç oldu” dedi.

Konunun bir saldırı kampanyasına dönüştürüldüğünü belirten Özçağdaş, “kendi tuttukları tutanak da, savcılığa verdiğimiz ifade de, birkaç dakikada yandaş basının eline geçiyor, bana saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulundum” dedi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın karantinatv’de “bana saldıranlar bu yayını izlesinler” dediği  açıklamanın tümünü izlemek için:video tıkla.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.