Dolar 32,5849
Euro 34,8423
Altın 2.417,24
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

CHP PM Eski Üyesi, Gamze Pamuk Ateşli, TBMM 28. Dönem Bursa Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapacak

CHP PM Eski Üyesi, Gamze Pamuk Ateşli, TBMM 28. Dönem Bursa Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapacak
15 Mart 2023 14:55 | Son Güncellenme: 15 Mart 2023 15:06
339

HABERMAX. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adaylığı için başvurular başladı. 15.04.2023 Perşembe günü.  Bursa CHP İl binasında aday adaylığını açıklayacak olan Gamze Pamuk Ateşli bir basın açıklaması yayınlayarak partilerinin kendisine destek olmaları için çağrı yaptı

Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Dönem üyelerinin belirleneceğini seçimlerle ilgili düzenleyeceğim basın toplantıma davetlisiniz.

17 Mart 2023 Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl binamızda saat 11.00’de düzenleyeceğim basın toplantısında aday adayı olacağımı duyurup, düşünce ve hedeflerimi paylaşacağım.

Toplantıya katılacağınızı umar, şimdiden çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Gamze Pamuk Ateşli

CHP PM Eski Üyesi, TBMM 28. Dönem Bursa Milletvekili Aday Adayı

Gamze Pamuk Ateşli Özgeçmiş:

1994 yılında Bursa’da dünyaya gelen Gamze Pamuk Ateşli, 2015 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmasının ardından 2016 yılından bu yana Bursa Barosu’na bağlı serbest avukat olarak çalışmaktadır.

2016 yılında CHP Osmangazi Gençlik Kolu Başkanı olarak aktif siyasete başlayan Gamze Pamuk Ateşli 2018 yılında 36.CHP Olağan Kurultay’ında Parti Meclisi’ne seçilerek en genç üye olarak görev almıştır. Parti okulu eğitmeni olan Gamze Pamuk Ateşli, CHP Parti Okulu’nun eğitim modüllerinin planlanmasına ve düzenlenen eğitimlere eğitmen olarak destek vermektedir.

İnsan hakları savunucusu olan Ateşli bu alanda çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif görevlerde bulunmuştur. Çocuk hakları alanında çalışmalarına ÇAÇAv ve Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nde başlayan Ateşli, 2022 yılından itibaren Türkiye Barolar Birliği Çocuk Hakları Merkezi’nde görev almaktadır.

Ulusal ve yerel medyada, hukuk ve siyaset alanlarında yorumcu olarak birçok canlı yayına katılan Gamze Pamuk Ateşli aynı zamanda Politikyol internet sitesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Gamze Pamuk Ateşli Semih Ateşli ile evlidir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.