Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

CHP MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI METİN SANCAR: TRABZON’UN EVLADI, MARMARİS’İN SESİ!

CHP MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI METİN SANCAR: TRABZON’UN EVLADI, MARMARİS’İN SESİ!
15 Aralık 2023 21:54 | Son Güncellenme: 17 Aralık 2023 23:21
450

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Marmaris Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan gazeteci kökenli Metin Sancar, Marmarislilerin umudu haline geldi. Sancar, halkın her yardımına koşarak adından söz ettiriyor. İlçe sokaklarını karış karış dolaşarak tüm sokaklara adeta nakış dokur gibi insanlara dokunuyor.

METİN SANCAR, CHP’DEN MARMARİS BELEDİYE MECLİS ADAY ADAYI OLARAK HALKIN UMUDU

Metin Sancar, Marmaris’in hırçın çocuğu olarak biliniyor ve halkın içinde geniş bir destek kazanmış durumda. Belediye meclisine aday adayı olmasıyla birlikte sokaklarda aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Sancar, Marmarislilerin beklentilerine ve ihtiyaçlarına kulak veriyor.

Gazeteci kökeniyle iletişim becerilerini etkili bir şekilde kullanarak halkla doğrudan etkileşime geçen Metin Sancar, Marmaris’in çeşitli mahallelerini ziyaret ediyor, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerileri sunuyor. Sancar’ın adaylığı, Marmarisliler arasında umut ve değişim taleplerini beraberinde getiriyor.

Sancar’ın Marmaris Belediye Meclisi için aday adayı olmasıyla birlikte, ilçede siyasi dinamiklerde hareketlenme yaşanmış durumda. Bu süreçte Marmarisliler, Metin Sancar’ın liderliğindeki bir belediye meclisinden olumlu değişimler bekliyor.METİN SANCAR: TRABZON’UN EVLADI, MARMARİS’İN SESİ!

Trabzon’un evladı Metin Sancar, küçük yaşlardan itibaren Marmaris’in renkli atmosferinde yaşamını sürdürüyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Sancar, esnaflık faaliyetlerinin yanı sıra gazetecilikle de uğraşarak halkın sorunlarını dile getiriyor.

Sancar, kökenine sahip olduğu Trabzon kültürü ile büyümüş ancak Marmaris’i kendi memleketi gibi benimsemiş bir isim olarak dikkat çekiyor. İlçede hem esnaflık yapan hem de yerel gazetecilikle uğraşan Sancar, halkın günlük yaşantısına dair hassasiyetle yaklaşıyor.

Marmaris’in sokaklarında, esnafın dükkânlarında sık sık karşılaşılan Metin Sancar, Trabzon ve Marmaris kültürlerini birleştirerek benzersiz bir kimliğe sahip. Gazeteci kökeni sayesinde halkın sesi olmayı amaçlayan Sancar, yaşadığı yerel sorunları kamuoyuna duyurarak çözüm önerileri sunuyor.

Metin Sancar’ın, hem kökenine bağlı olduğu Trabzon’u hem de uzun yıllardır yaşadığı Marmaris’i kucaklayarak, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimsemesi, Marmarisli seçmenler arasında olumlu bir karşılık buluyor.

HABERMAX/İSTANBUL/CANSU ACAR

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.